.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Nopeutan pienen vaalean kiven saapumista


Yritän nopeuttaa  pienen vaalean kiven saapumista luokseni. Etsin netistä kuvia sopivista kivistä. ToivoOn nettikaupassa löytyi iso valikoima erilaisia kiviä ja niiden vaikutukset. Tämä Amatsoniitti muistuttaa eniten visualisoimaani kiveä ja sen vaikutukset tuntuivat minulle sopivilta.

Kantaa mukanaan feminiinistä jumalatarenergiaa, jota arvostettiin jo muinaisissa kulttuureissa. Hoitaa sydän- ja kurkkuchakraa. Auttaa avaamaan sisäistä viisauttasi, intuitiota ja unimaailmaa.

Odottamani kivi on hieman erilaisena suomen luonnossa minua odottamassa, mutta nyt tiedetään visuaalisesti mitä haetaan. On tärkeää olla tarkka. Niin - voisin alkaa oikeasti katsella ehdokkaita kulkiessani eri paikoissa. Jos törmään teihin niin älkää hämmästykö - se johtuu siitä, että katselen jatkuvasti jalkoihini. Mutta eihän sitä voi tietää, vaikka kivi putoaisi yläilmoistakin??

- Jokohan Laventeli on pian saanut kameratoiveensa täyttymään? Onko kameran kuva visualisoituna hyvin?
- Entä keitä muita meillä olikaan matkassamme testaamassa visualisoinnin ja luottamuksen voimaa?
- Vielä saa liittyä mukaan. Keksi joku asia tai esine, jolla testaat maailmankaikkeutta, sillä puhutaan, että saamme mitä ikinä tahdomme kun vain osaamme pyytää ja luottaa.

8 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

No jopas... Tänään iltapäivällä mieheni kengänpohjaan oli tarttunut kivi, hän antoi sen mulle. Katsoin sitä ja laitoin sitten sen kiven maahan, ja siinä se oli - meidän pihalla - minun kiveni, jonka otin, pesin ja nyt siitä tulee "minun kiveni"!:)

RunoTalon Sari kirjoitti...

No hyvänen aika! Jotain tuollaista minäkin odotan tapahtuvaksi - ehkä jo huomenna...

Laitoit varmaan kivesi kunniapaikalle. Joskus kokeilin nukkua pieni kivi tyynyn alla. Pidin sitä kämmenen sisällä ja se kivi alkoi kuin lämmetä ja elää. Siihen oli hyvä nukahtaa :)

Annikki kirjoitti...

Juu, eilen pesin kiven, latasin siihen energiaa. Ja - kyllä - viime yön se oli tyynyni alla:)!

-Asta- kirjoitti...

Voisin yrittää visualisoida, pientä sievää kasvihuonetta meidän pellolle. Saisi olla vaikka käytettykin, ei mikään huippuhieno tarvitsisi olla. Haluaisin kovasti kokeilla tomattien ja kurkkujen kasvatusta. Ikkunalautani on täynnä purnukoita, joihin olen kylvänyt siemeniä. En oikein meinaa sopia sekaan. Siispä kasvihuone :)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Annikki, minusta on helpottavaa kuulla, että joku muukin voi nukkua kiven kanssa :)

Valokki, tuo on tosi hyvä selkeä toive. Siinä ei ole niin paljon sekaannuksen vaaraa kuin minulla tuon kiven kanssa :) Haluaisin visualisoida itselleni hieman lyhyemmän työviikon päätyöhöni tai sitten mahdollisuuden tehdä etätöitä...uskallankohan - no, nyt se jo tuli sanottuakin.

Nyt vaan silmät tarkkana, että milloin se kasvihuone sinne pellolle laskeutuu ;)

Leenamarketta kirjoitti...

Kamera on nyt minulla. Olen onnellinen nainen. Kohti seuraavaa visualisointia mennään.

Annikki kirjoitti...

Meitä on onneksi paljon paljon kivien kanssa nukkuvia, kivillä hoitavia jne. jne.:)!

RunoTalon Sari kirjoitti...

Eilen tapahtui jotain...eräs kivi tuli kummallisella tavalla luokseni. Kerron kun ehdin tarkemmin ja laitan kuvankin :)