.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Louise Hayn elokuvasta myönteisyyden voimaa


Katsoin tänään Louise Hayn elokuvan You can heal your life. Myönteisyyden voima on vahva. On tärkeää rakastaa itseään ja hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. Kiitollisuudella voi vetää puoleensa lisää hyviä asioita. Louise Hay suosittaa lausumaan positiivisia affirmaatioita peilin edessä erityisesti aamuisin ja iltaisin. On tärkeää sanoa itselleen: rakastan sinua ja mielellään oman nimen kera.

Luomme oman todellisuutemme joka hetki, joten on hyvä kiinnittää huomiota toistuviin negatiivisiin ajatuksiin ja lauseisiin. Ajatukset voi tietoisesti vaihtaa uusiin myönteisempiin.

Elokuvassa on suomenkielinen tekstitys. Voit tilata elokuvan tajunta nettikaupasta.
Muutat ajatuksesi, muutat elämäsi on Louise Hayn kirja samasta aiheesta.

4 kommenttia:

Irja Viirret kirjoitti...

Ehdottomasti samaa mieltä valokki!! Positiivisuus on valtava mahti maailmassa ja ei kun kiertoon vain:)

-Asta- kirjoitti...

Mustaleski,
Hyvä! laitetaan hyvä kiertämään, se kasvaa vahvistuu, lisääntyy.

-Asta- kirjoitti...

Sari,
Olen huomannut Denise Linin kirjan tehtävien parissa, kuinka paljon huomaamattaan käyttää kielteisiä ajatuksia, varsinkin itseään kohtaan on aika julma. Saan itseni kiinni tämän tästä, jupisemassa jotain negatiivista. Hyvä kuitenkin, että tiedostan ja huomaan sen, voin tehdä sille jotain.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Hyvin sanottu: mahtava mahti maailmassa - positiivisuus!

Useimmilla meistä taitaa olla tuo sisäinen jupina päällä. Opettelen myös vaihtamaan kaikki uusiksi myönteisimmiksi lauseiksi.

Tänään oli hyvä päivä. En ihan tiedä olisiko Louise Hayn ansiota. Kuuntelin aamulla hänen affirmaatioitaan. Ehkä julkaisen muutamia täälläkin kunhan ehdin.

Pysytään valoisissa fiiliksissä niin on kevyt olla :)