.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Voin luoda luottamalla

Kun herää sunnuntaina jo varhain aamuyöstä eikä enää voi nukahtaa, koska pelkää unohtavansa unitilassa tulleet ideat niin on pakko nousta ylös sängystä. Nyt minulle kävi niin.

Eilen luodessani uusia Afrikka voimakortteja tein jotain eritavalla kuin ennen. Yritän kertoa siitä, koska uskon ymmärtäneeni jotain oleellista luomisen prosessista. Tätä ei ehkä ihan täysin pysty sanoilla selittämään vaan osa on opittava itse kokemalla. Varmasti monella on ollutkin vastaavia tilanteita. Kysymys on jostain flown, virrassa olemisen tapaisesta.

Heti kun tiesin lähteväni Gambiaan, aloin pyöritellä mielessäni ideaa Afrikka voimakorteista. Tunsin, että haluan korttisarjalle erityisen nimen. Ajattelin, että nimi syntyy sarjan myötä.

Eilen sain ensimmäiset kortit valmiiksi ja laitoin ne Runotalon blogiini. Kirjoittaessani kuviin liittyvää tekstiä harkitsin pienen hetken käyttäisinkö sanaa haluan vai tahdon. Sitten kirjoitin: Tahdon Afrikka voimakorttisarjani välittävän eteenpäin tunteita, joita matka minussa herätti. Kirjoitin tekstiosuuden loppuun ja julkaisin otsikolla: Ensimmäiset Afrikka voimakortit.

Katselin valmista postausta blogissani ja silmiini osui: Tahdon Afrikka. Sanapari tuntui jotenkin hyvältä. Koska näihin kortteihin tulevat tekstit myös englanniksi, lähdin etsimään tahdon - sanalle englanninkielistä vastinetta. I do tuli vastaan ensimmäisenä eli se tahdon, joka sanotaan papille. Näin ajatellen Tahdon sana sai uuden entistä vahvemman merkityksen, mikä sopii hyvin voimakortteihin. Lisäksi sana kuvastaa jollain tavoin afrikan tämän päivän energioita. Olin valmis nimeämään sarjani I do Africa - Afrikka voimakortit. Tuntui hyvältä. Niin hyvältä, etten voinut kunnolla nukkua seuraavana yönä. Hyvä merkki, sanoisin.

Luomiseen liittyen tässä havainnollistuu se, että helpoin tapa kulkea polkuamme on luottaa siihen, että polku syntyy edessämme vasta juuri siinä hetkessä, kun olemme jo ottamassa askelta eteenpäin. On vain luotettava siihen, että juuri silloin kun jalkapohjamme kohtaa polun pinnan, siihen syntyy juuri oikeanlainen sopiva kohta, joka kantaa meitä. Meidän ei tarvitse suunnitella ja tietää kaikkea etukäteen, voimme elää hetkestä nauttien ja löytää siinä hetkessä parhaat vastaukset itsellemme. Ainut tehtävä on luottaa ja ottaa tarvittava askel.

Nyt voin mennä vielä hetkeksi nukkumaan ellei sitten unimaailma tuo minulle uusia inspiroivia ajatuksia.

4 kommenttia:

hippityttö kirjoitti...

Jännä tuo virrassa olemisen tunne, joskus on sellainen olo ja silloin tuntee olevansa oikeassa paikassa ja asiat tapahtuvat ja tulevat tehdyiksi kuin itsestään. Ja silloin jotenkin tietää että niin kuuluu olla ja se on oikein...

RunoTalon Sari kirjoitti...

Niinpä, siinä se koko jutun juju taitaa piileskellä...se on niin itsestäänselvää, ettei sitä meinaa hoksata ja sitten räpiköi turhaan pyörteissä ja myrskyn silmissä...kun voisi vain ihanaisesti soljua eteenpäin. Kiitos kommentistasi hippityttö :)

TuijaH. kirjoitti...

*Tahdon* sana tuntuu voimakkaammalta kuin *haluan*. Voin haluta suklaata tai uuden paidan, syödä kanaa lounaaksi ja katsoa illalla hömppäsarjaa.
Mutta, t a h d o n tehdä elämästäni parhaan mahdollisen, olla luotettava kumppani, tukea läheisiä ja rakkaitani ja luoda rauhan ilmapiirin kotiini ja ympärilleni.
Tahto on siis jotain enemmän. Siinä on mukana sydöän ja sielu. Ihan täpöillä. :)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Tuija, tuo on erityisen hyvä huomio, tahdon on todellakin voimakkaampi. Olenpa iloinen, että valitsin tahdon-sanan. Niin se on, kun on sydän ja sielu mukana niin silloin alkaa tapahtua :)