.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Mitä olen siirtänyt tuonnemmaksi?

Etenin tänään Denise Linnin kirjassa päivään 2. Yksi päivän tehtävistä oli listata kaikki asiat joita olen siirtänyt tuonnemmaksi. Minulla niitä asioita on kertynyt. Listasin ainakin parikymmentä hoitamatonta juttua. Seuraavaksi oli hoidettava yksi asia pois samantien. Valitsin sähköpostin tyhjentämisen. Tein erilliset kansiot säästettäville viesteille ja nyt minun saapuneissa viesteissäni on vain 2 viestiä. Kummallista, mutta heti tuli hyvä mieli ja olo on sata kiloa kevyempi.

3 kommenttia:

-Asta- kirjoitti...

Tekemättömat, sekasotkuiset asiat painavat alitajunnassa kaikkein eniten. Taidan listata myös rästiin jääneet asiani. Jospa se selkeyttäisi tilannetta. Minulla voi olla vain tunne että niitä on valtavasti, enkä selviä niistä. Voimia ja kevyttä energistä iloista oloa päiviisi.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Hienoa Valokki! Jo pelkästään se, että siirtää asiat paperille saattaa helpottaa, kun sitten niitä ei tarvitse koko ajan muistella ;)

Energiaa ja iloa sinullekin tähän loppuviikkoon!

RunoTalon Sari kirjoitti...

Hauska huomata, että kun listasin tehtäviä asioita niin yksi niistä oli auton vaihto...se toteutui ihan väkisin, kun vanha autoni muuttui päivä päivältä hankalammaksi. Maailmankaikkeus voi laittaa meihin vauhtia monella tapaa :)