.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

torstai 30. joulukuuta 2010

Jooga selkeyttää ajatukset

More about Core Consciousness

Joogaaminen on hyvä keino löytää sisäinen tasapaino. Keskittyminen auttaa näkemään ja kokemaan kaiken selkeämmin. Kun mieli on kirkkaana niin on helpompi suunnistaa kohti unelmiaan ja huomata elävänsä hyvää elämää tässä ja nyt.

Olen pitänyt paljon Yoga today sivuston harjoituksista. Lyhyempiä joogaharjoituksia löytyy myös  you tubesta. Liittymismaksulla pääsee valitsemaan mieleisiään tunteja esim. aloittelijoille sopiviakin on useita, mutta joka viikko Yoga today sivustolla julkaistaan myös uusi ilmainen joogatunti.

Pyrin tekemään aamuisin lyhyen harjoituksen ja muutaman kerran viikossa tunnin joogan. Tulokset voi hyvin nopeasti huomata hyvänä tasapainoisena olona niin mielessä kuin kehossakin.

Ihan ensimmäisessä aarrekartassani, jonka tein elokuussa 2006 on kuva jossa joogaan eli se tavoite on kyllä hyvin toteutunut. Siinä samaisessa kartassa on myös hopean värinen maasturi...

2 kommenttia:

Liiolii kirjoitti...

Onnellista ja ilontäyteistä uutta vuotta 2011!

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kiitos Liiolii - iloista, ihmeellistä ja onnellista uutta vuotta myös sinulle!