.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

lauantai 18. toukokuuta 2013

Tervetuloa aarrekarttakurssille!

Tunnelmakartan kuvat Voi Hyvin ja Drömhem & Trädgård lehdistä.
Olikin hyvä idea, että lähden itsekin aarrekarttakurssilleni! Aloitin tänään lukemalla ensimmäisen osion ohjeistuksen. Tarvikelistassa lukee: 2 isoa pahvia kuville. Taidan kokeilla nyt aarrekarttailla tietokoneella eli teen kartasta työpöydän taustakuvan ja kuvat siis sähköisessä muodossa. Voin valokuvata lehdistä löytämiäni kuvia eikä tarvitse tuhota lehtiä. Voin säästää lehdet kurssilaisille tulevaisuuteen. Joskus vielä on varmasti aarrekarttakursseja RunoTalossa, tavalla tai toisella.

Kuvien leikkaaminen ja liimaaminen on terapeuttista ja hauskaa, mutta kokeilen nyt valokuvausta.

Aloitan tunnelmakartan kuvien etsinnällä. Kuvia ei oikeastaan etsitä vaan niiden annetaan tulla luo. Tarvitsen 10 reilun kokoista kuvaa, jotka jollain tavalla tuntuvat kiinnostavilta ja viehättäviltä. Mitään muuta perustelua en valinnoilleni tarvitse. Nyt aloitan etsinnän. Palaan kunhan saan tunnelmakartan tämän jutun liitteeksi. Sitten voin julkaista kirjoitukseni. Toivon, että inspiroidut ja lähdet mukaan valmistamaan oman tunnelmakarttasi.

*

Vastasyntynyt tunnelmakartta


Noin kolme tuntia myöhemmin on tunnelmakarttani valmiina. Oli tehokasta ja helppoa tehdä tunnelmakartta kuvaamalla. Siirsin kuvat kamerasta koneelle, valitsin kymmenen houkuttelevinta ja tein niistä kollaasin. Tallensin kollaasin koneelleni työpöydän taustakuvaksi. Myöhemmin paikan saa aarrekarttani.

Nyt on hyvä antaa aikaa itselleni tunnelmakartan analysointiin. Palaan siihen noin viikon kuluessa. Huomasin jo  yhteneväisyyksiä kuvien välillä sekä myös samoja asioita, joita on ollut aiemmissa tunnelmakartoissani. Tästä tulee mielenkiintoista!


Lehtiä selaillessa muistin, että kodista voi tehdä aarrekartan myös. Oikeastaan se on unelmointikirjan tekoa. Flylady puhuu DreamBookista. Kerätään kuvia, joissa on sisustukseen liittyviä kuvia. Näin voi kehittää omaa sisustusta ja etsiä omaa sisustusmakuaan. Voisin tehdä sellaisen seuraavaksi täällä kunhan aarrekartta on valmis. Minun on varottava rönsyilyä. Olen niin innostuva, että aloitan helposti asioita. Yksi kerrallaan ja loppuun asti. Hmmm...ruoka DreamBook...

Tarkat ohjeet aarrekarttailuun ja henkilökohtaisen tukeni saat tilaamalla aarrekarttakurssin Runotalon verkkokaupasta.

2 kommenttia:

Maireanna kirjoitti...

Tuota voisikin kokeilla..ei tarvitsisi leikata lehtiä. Vaikka toisaalta juuri se askartelu on myös kivaa..

RunoTalon Sari kirjoitti...

Niinhän se on - askartelussa on aivan oma tunnelmansa. Toisaalta nyt näen päivittäin tunnelmakarttani kun se on koneellani taustakuvana. Tuijottelen ja analysoin kuvaa huomaamattani :) ja tietysti lehdet voin käyttää yhä uudestaan, sekin hyvä asia.