.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

torstai 18. huhtikuuta 2013

Aarrekarttailevat bloggaajat osa XI


Ekoemolla on nyt aarrekartta valmiina. Tässä on häivähdyskuva ekoemon aarrekartasta ja ote blogin tekstistä: 

Nyt se on valmis. Aarrekarttakurssin lopputulos, uusi unelmakartta. Kurssin avulla laaditusta kartasta tuli selkeämpi ja rauhallisempi kuin aiemmin laatimastani megakartasta. Teemat ovat kyllä selvästi samoja koti- ja puutarhahaaveista perhe-elämään ja matkusteluun, mutta etenkin tunnelmakartan analysoinnin ja eri elämänalueiden toiveiden pohtimisen myötä oli helpompi tehdä selkeämpi kartta. Otin puolet pienemmän kartongin kuin viimeksi, ja priorisoin mukaan oikeasti tärkeät asiat. Kuvia on alle kolmasosa aiemmasta ja halusin laittaa ne selkeästi enkä sikin sokin, ja jopa leikata kuvat repimisen sijaan (aiemmin halusin rosoista reunaa..). Kartta tuntuu aika henkilökohtaiselta, joten tässä teille kuvallisena vain häivähdys.

Ekoemo kertoo lisää aarrekartan teosta blogissaan ja myös siitä miten hänen miehensä innostui tekemään oman miniaarrekarttansa! Poikkea lukemaan juttu kokonaan tästä.

Ei kommentteja: