.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

lauantai 1. syyskuuta 2012

Aarrekarttakurssi torpalla 20.- 21.10.12 & toteutuneita karttakuviaOlen alustavasti varannut Seitsemisen kansallispuiston läheisyydessä sijaitsevan torpan aarrekarttakurssia varten. Olisitko kiinnostunut lähtemään kurssille 20. - 21.10. 2012? Lisätietoa kurssista torpalla löytyy nettipuodista. Mukaan voi ilmoittautua sähköpostitse talo@runotalo.net. Jos olet kiinnostunut, mutta ajankohta ei sovi niin laita viestiä - voin kertoa myöhemmin milloin seuraava mahdollisuus on. Torpalle on noin tunnin ajomatka Tampereelta. Tarvittaessa voidaan sopia yhteiskyydityksestä, jos et omista autoa.

Aarrekarttojen toimivuutta voi vain ihmetellä. Itselläni on tunnelma - ja aarrekarttoja vuodesta 2006 lähtien. Tänään otin ne kaikki pöydälle ja kuvasin kaikki kuvat, joista löysin toteutuneita toiveitani. Kaikkia toiveita ei edes tiedosta kartan tekohetkellä. Tässä kuvia ja lyhyitä kommenttejani.Vuodelta 2006:
Nykyään saan viettää yhä enemmän aikaa puutarhassani
ja se on osa työnkuvaani yrityksessäni.
Kartasta vuodelta 2006: Työmatkani kesto on kesäkuun 2012 alusta vähentynyt n. 30 minuuttia, sillä siirryin toiseen toimipisteeseen. Minulla on ollut vuodesta 2008 lähtien kolme eri maasturia: toinen niistä oli kuvan auton värinen ja viimeisin on pajero kuten kuvassa, mutta eri värinen.


Vuoden 2006 kartasta: Nykyään minulla on pitkä rastatukka, mutta sitä ennen onnistuin kasvattamaan pitkät hiuksetkin. Rastatukkaa en olisi ikinä kuvitellut tahtovani. Tämä kuvan vieressä lukee kartassa tikkukirjaimin: LETTIHIUKSET! Siksiköhän otin afrikassa pikkuletit ja sitten rastat...Keijumaisia hetkiä on ollut paljon.


Ihmettelin kukkien lähikuvia kartoissani,
tämäkin vuodelta 2006.
Nykyään ymmärrän mitä ne tarkoittavat minulle.
Puutarhakuvat vuodelta 2006:
Olen alkanut löytää oman unelmani
ja sitä kautta tiedostan mitä nämä kuvat tarkoittavat.
Vielä kaikki ei kuitenkaan ole täysin selvää.
Aloitin juuri voimakurssit, jotka olen itse luonut.
Huomasin, että tässä näkyvät kurssin elementit.
 Kurssilla on vahvasti läsnä spiraali ja neljä elementtiä.


Kerään nykyään siemenkotia ja siemeniä puutarhastani,
mutta en ihan täysin ymmärrä mitä tarkoitusta varten.

Markkinoille vein puutarhastani ruukkutaimia myyntiin.

Olen kuullut myös muiden ihmeellisiä tarinoita
 siitä miten aarrekartta toteuttaa unelmia.

Kumma juttu - se vaan toimii!

4 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Voi miten ihania kuvia, ja ihaninta se, että sinulle Aarrekarttasi on toiminut. Tätä postausta lukiessa tuli sellainen fiilis, että nyt heti kaikki lehdet, kuvat, sanat, affirmaatiot - nyt heti käyttöön ja Aarrekarttaa tekemään.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Hienoa, että tuli sellainen fiilis! Toivon, että teet oikeasti kartan itsellesi - Se saattaa tosiaan toteutua :)

SatuKoo kirjoitti...

Wow, hieno idea! Tulahan kurkkaamaan munkin blogia,
http://neitisaippuakupla.blogspot.fi/

RunoTalon Sari kirjoitti...

Jostain syystä kommentista ei tullut ilmoitusta sähköpostiini kuten yleensä, joten huomasin viestisi vasta nyt. Lähden heti katsastamaan blogiasi ja kiitos, että jätit viestiä :