.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Pohjapahvi valmiiksi - siitä se lähtee!


Poikkesin kertomaan, että kohta startataan aarrekarttojen kanssa. Menen huomenna ostamaan ison vihreän pahvin karttaa varten. Pahvin pohjavärillä on merkitystä, joten tässä alla pari linkkiä väreihin, toki voi yhdistellä tarvittavat värit karttaan monin tavoin tai peittää pahvin kokonaan kuvilla, jolloin pohjavärillä ei ole merkitystä. Mutta minä kaipaan nyt kovasti vihreää karttaani.
Vihreä tarkoittaa harmoniaa; sen vaikutus on vakauttava. Vihreä merkitsee selkeyttä ja ymmärrystä. Se auttaa ihmistä tekemään parhaansa ja löytämään oman paikkansa. Se merkitsee itsensä hyväksymistä.

Kaikki tuo tuntui nyt sopivan minun karttaani. Haluan myös jatkossa viettää paljon aikaani puutarhan vihreydessä, joten sekin inspiroi tähän värivalintaan. Toivottavasti teilläkin on hyvä fiilis aloittaa uusi kartta. Tästä se lähtee!  (ellette jo ole aloittaneetkin?)

4 kommenttia:

Maireanna kirjoitti...

Vihreä myös elvyttää uuden alkamista, uuden aloitusta.
Luulisin? Vihreään en kyllästy. Tulen seuraamaan aarrekartan valmistumista..
Lämmintä sunnuntaiiltaa!

RunoTalon Sari kirjoitti...

Anna, vihreä on varmasti kasvun väri, tulee mieleen kaikki kasvien idut. Huomenna aloittelen kuvia etsien ja miettien mitä karttaan lopulta tulee...

TuijaH. kirjoitti...

Minäkin olen jo varmaan kaksi viikkoa sitten hankkinut pohjan. Ja jostain käsittämättömästä syystä valitsin vaaleanpunaisen.

Se ei ole ollenkaan minulle tavanomainen väri, mutta nyt se kutsui niin voimakkaasti, että valitsin sen ja uskon että juuri se sen pitääkin olla. :)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Tuija, onpa mukava tietää, että sinullakin on jo pohja valmiina. Vaaleanpunaisella on oma merkityksensä. Tänään iltasella saatan jo alkaa etsiä sopivia kuvia. Toivottavasti löydän oikeat. Vielä on vähän mietittävä mitä karttaani tahdon laittaa.