.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

perjantai 9. joulukuuta 2011

Työyhteisön aarrekartta ja työtyytyväisyys


Tänään töissä pidimme työtyytyväisyys- palaverin. Kokeilimme aarrekarttailun keinoja ja päivä onnistui ihan hyvin. Oli paljon hyvää avointa ja rehellistä keskustelua. Jos saisin tehdä tämän uudelleen varaisin vielä isomman osan ajasta kehittävälle yhdessä keskustelulle ja sen loppuun viemiselle. Olisi saatava aikaan todella konkreettisia työolosuhteita parantavia konsteja. Uskon, että ne voivat olla hyvin pieniä ja helposti toteutettavia asioita, kunhan ne vain pystytään näkemään.

Usein päätetään hienoja asioita, mutta ne ovat niin ympäripyöreitä, että niiden todellista toteutumista ei pysty seuraamaan. Saimme työporukan kanssa valmiiksi upean aarrekartan, jossa on monta hyvää asiaa. Lisäämme vielä sen yhteyteen konkreettisia pieniä osatavoitteita, joiden toteutumiseksi voimme kaikki tehdä parhaamme.

Tein henkilökohtaisesta aarrekarttailusta työyhteisön aarrekarttailua. Muokkasin aarrekarttakurssin asioita työyhteisölle sopivaksi.  Laitan tekemäni powerpoint esityksen tänne Aarrekarttamaailmaan jollain tavalla näkyviin tänään tai viikonlopun aikana, jolloin siitä voivat inspiroitua muutkin työyhteisöt. Tekemäni esitys on vertauskuvallinen ja käytän puutarhateemaa, koska siihen itselläni on kuvamateriaalia ja puutarhassa on sopivia vertauskuvia. Esitys sinällään ei kerro kaikkea sisällöstä, mutta varmasti siitä voi saada virikkeitä.

Kannattaa ottaa työporukassa kunnolla yhteistä aikaa ja monta asiaa alkaa avautua.

Powerpoint esitys löytyy nyt täältä. 

Ei kommentteja: