.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

torstai 3. marraskuuta 2011

Veden juonti rakkaudella ja kiitollisuudella


Tutkimuksissa on todettu, että ajatuksillamme voimme vaikuttaa veteen. Vettä on kuvattu mikroskoopilla ja kuvista on voitu havaita miten varsinkin rakkauden ja kiitollisuuden ajatukset vaikuttavat veteen positiivisella tavalla. Myös kauniilla musiikilla on veteen hyvä vaikutus. Millaista vettä sinä haluaisit juoda janoosi?

Olen nykyään juodessani vettä muistanut tämän tutkimuksen tulokset. Olen keskittynyt tuntemaan kiitollisuutta ja rakkautta valuttaessani vettä hanasta. Katson hetken kirkasta vettä lasissa kohdistaen siihen kauniita ajatuksia ennenkuin juon sen kiitollisena.

Me ihmiset olemme suureksi osaksi vettä, joten ajatuksilla on varmasti vaikutuksensa myös meihin.


7 kommenttia:

Irja Viirret kirjoitti...

Rakkautta saamme tunteakin, koska kirkas puhdas vesi ei ole kaikille itsestään selvyys ja kauanko meillekään? En anna valuttaa vettä keittiöstä että se olisi kylmää, mutta suihkussa kylläkin ja kuumaa, kumma kun en silloin laske paljonko käytän:)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Niin se todellakin on, että pidämme puhdasta vettä aivan liian itsestään selvänä asiana. Itse usein huomaan ajattelevani, kun vesi valuu hanasta viemäriin, että jollekin nuokin tipat olisivat elintärkeitä. Onni on, että voimme jopa käydä suihkussakin ja vielä lämpimässä, sillä on se vaan niin ihanan rentouttavaa ja puhdistavaa tuo vesi :)

-Asta- kirjoitti...

Olen jo jonkin aikaa kuiskannut vesilasiin, ennenkuin juon sen -kiitos vesi:) olen myös lukenut samasta asiasta sisareni Valorun vinkistä. Tuntuu kuin vesi olisi pehmeämpää ja elävämpää, kun sitä muistaa kiittää. Yritän myös katsoa, etten mielinmäärin tuhlaile puhdasta vettä.

Liiolii kirjoitti...

Minulla on vesikannussa ametisteja ja vuorikristalleja. <3 Niilläkin sanotaan olevan vaikutuksensa veteen. Kivet ovat minulle muutenkin läheisiä, hoidan niillä itseäni... Aikamoinen kokoelma onkin jo erilaisia kiviä kotona.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Valokki, teen ihan samoin vesilasin kanssa ja se tuntuu hyvältä! Jostain löysin sole-juoman ohjeen, jossa kristallisuolaa liuotetaan veteen, juon sen joka aamu rakkauden ja kiitollisuuden ajatusten kera.

Liiolii, uskon myös, että kivillä on vaikutuksia. Minulla on kristalli tyynyn alla ja luin juuri jostain, että välillä pitäisi vaihtaa kiveä tai pitää pieniä taukoja...eikun en lukenutkaan vaan katsoin yhden videopätkän http://vimeo.com/12953344 , siinä oli Sari McGlinn, joka tietää paljon kivistä.

Taidanpa taas reipastua kokeilemaan enemmän sekä veden että kivien kanssa. Kiitos teille kommenteista :)

Jenny B-H kirjoitti...

Kiitos kivasta blogista. Jotain reittiä tänne löysin eilen, olen siitä iloinen.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kiitos, minusta on mukavaa, että löysit tänne ja pidit tästä blogistani. Voisinkin taas kohta kirjoitella lisää tänne, ettei tämä aivan jää pääblogini Runotalon varjoon :)