.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

perjantai 27. toukokuuta 2011

Aarrekarttailua kirjoittamalla Shakti Gawainin tapaan


Aarrekarttailuun ei aina tarvita kuvia. Shakti Gawainin Inspiration Cards eli Inspirointi kortit ohjeistavat toimimaan seuraavasti:

* Kuvaile täydellinen näkymä - sinun unelmatyösi tai -kotisi tai elämäsi juuri sellaisena kuin sen haluaisit. Kirjoita nämä asiat sellaisessa muodossa kuin ne olisivat jo totta ja anna itsesi nauttia tunteesta, että olet saavuttanut haluamasi.

* Tee lista mielikuvituksellisista fantasioista, joita sinulla on omasta urastasi. Tee toinen lista, jossa on yksityiskohtaisia konkreettisia askeleita, joita voit ottaa tutkiaksesi tarkemmin fantasioitasi.

Shakti Gawainin nettisivusto löytyy tästä.

4 kommenttia:

Leenamarketta kirjoitti...

Kävin jättämässä kommenttia kivipostaukseesi ja tässähän on minulle tehtävää, jota kaipasinkin. Olen kevään aikana sisutanut kodissani ruokailuhuoneen nurkkauksen fengshuin ohjeiden mukaan vaurautta tuomaan. Vierashuoneessa kirjoituspöydän, jolla läppärini on, olen "putsannut" laittanut hyvää mieltä tuovia esineitä ja kuvia siihen. Nytpä lähdenkin tutustumaan Shakti Gawainin nettisivustoon.
Kiitos Sari - saan aina iloa ja positiivisia ajatuksia kun käyn täällä.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Fengshui on mielenkiintoista, siitä olisi hauska tietää enemmänkin. Yleensäkin roinan raivaus jo sinällään tuo paljon hyvää tullessaan. Kiitos Leenamarketta, on tosi mukava kuulla, että saat täältä iloa :)

Unelma kirjoitti...

Minullakin oli kerran aarrekartta, lähes 20 vuotta sitten. Viimekesänä toteutui yksi karttani asia. :-)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Unelma, minusta tuntuu, että asiat toteutuvat sitten kun aika on oikea. Hienoa kuulla, että kartassa oleva asia on toteutunut. Minustakin tuntuu, että tuleva vuosi toteuttaa yhden ison haaveeni tai ainakin alan olla jo tosi lähellä. Mukava, että jätit viestin.