.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Valokin tunnelmakartta

Tänään sain lopullisesti valmiiksi tunnelmakarttani. 
Kartan valmistelu, oli kivaa ja
mielenkiintoista puuhaa.
Ensin meinasin sortua, täydellisyyden tavoitteluun.
Mielessäni oli määrätty kuva, jonka olisin halunnut löytää, takerruin sen etsiskelyyn.
Myös kysymys: Mitä oikeasti haluan? piti esittää moneen kertaan itselleen. Materiaalia kertyi paljon,
10 kuvan valinta, oli pitkän pohdinnan tulos. Varsinaista aarrekarttaakin varten, löyti jo paljon kauniita kuvia, joita voin käyttää.

En tiedä miksi valitsin juuri kyseiset kuvat. Se varmasti selviää myöhemmin.

Nyt asetan uutukaisen karttani sänkyäni vastapäätä, jotta voin katsella sitä, 
nukkumaan mennessäni:)
Paneudun seuraavaksi, Sarin lähettämään tehtävään no:2

7 kommenttia:

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kiitos Valokki - karttasi on valtavan kaunis! Erityinen kiitos siitä, että jaat karttasi kanssamme. Olet rohkea!

Tässä samalla laitan tiedoksi kaikille, jotka jatkossa kommentoivat täällä karttoja: kartat ovat hyvin henkilökohtaisia, joten keskustelun on oltava hienovaraista. Jokainen on oman karttansa asiantuntija. Joten toiselle voi esittää kysymyksiä karttaan liittyen,ehkä pohdintoja, mutta suoraan ei voi päätellä mitään toisen puolesta. Meidän on löydettävä itse lopulliset vastaukset.

Toisen kartasta voi löytää jotain itselleen. Minä huomasin heti, miten hienosti Valokki olet laittanut kehykset - kartasta tulee taideteos, jota on elämys katsella. Arvatkaa vaan aionko minäkin kokeilla kehyksiä? Valokki, et varmaankaan pahastu, jos matkin sinua kehystämällä seuraavan aarrekarttani...?

RunoTalon Sari kirjoitti...

Jäin miettimään, että myös kehyksillä saattaa olla jokin merkitys tai vastaavasti sillä, jos kuvat tulisivat yli kartan reunoilta. Samoin omassa kartassani tuossa alempana on jokin merkitys sillä, että tällä kertaa en laittanut kuvia lähekkäin vaan jätin välimatkaa. Jään mietiskelemään :)

Kynttiläasetelman ja hopean värisen korun muodot ovat minun silmillä katsoen yhteneväiset. Yleisiä symboleita voi tulkita kartastaan myös. Minun kartassani toistuu ympyrä...

-Asta- kirjoitti...

Ajattelin laittaa, karttaani hopiset kehykset. Haluaisin kehystää unelmani hopealla. Eräs unelmistani liittyy hopeaan, jota korukin kartassa edustaa. En tiedä vielä miksi valitsin, valkoisen huoneiston kuvan. En tiedä myöskään miksi valitsin tekstin, sielultaan intiaani. Kotka lensi kartalleni viime tingassa, löysin sen kuvan, kun olin jo valinnut kuvat.

Tehtävä no:2 on ollut mielnkiintoinen, yllättävä. Ehkä vähän järisyttäväkin, en ollut odottanut tunnetilaa, johon pääsin.
Muotoja, en ollut vielä huomannutkaan:).

Ajattelin sinun kartassasi olevaa tilaa, kuvien välissä. Ehkä se on tilaa, jonne haaveet voivat asettua asumaan, muuttuakseen todeksi.

Minun omani vielä pursuaa, löydän varmasti vielä sen oleellisen, joka tärkeää.

En todellakaan pahastu, jos käytät kartassasi myös kehyksiä, päinvastoin.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Valokki, minä ajattelen, että on hyvä olla tilanteessa, jossa ihmettelee omia kuvavalintoja -tuttu tilanne itselleni tunnelmakarrtojen äärellä. Ihmetys auttaa löytämään itsestä uusia puolia, joita ei ole osannut tunnistaa, vaikka tavallaan on "aina tiennyt".

Minua sykähdyttää, kun kerrot kokemuksestasi. Olit tänään mielessäni, kun ajelin iltavuoroon tunnin ajomatkani. Kuuntelin energistä rumpumusiikkia ja ajatuksissani lähetin myös sinulle hyvää liikkeelle laittavaa energiaa. Ehkä ajatusenergia saapui luoksesi ja otit sen vastaan...uskon, että aarrekarttailussa se on hyvinkin mahdollista ;)

Hyvä ajatus, että kartassani olisi tilaa haaveille tyhjissä väleissä...ehkä haluaisin tehdä tilaa tai antaa tilaa tärkeille asioille.

Odotan mielenkiinnolla mitä jatkossa tapahtuukaan. Tykkään ajatella, että ilmassa on taikaa - ja niin se vain on!

seijastiina kirjoitti...

Ihana ajatus ja toteutus D

-Asta- kirjoitti...

seijastiina, kiva kun piipahdit katsomaan tänne!
Kiitos paljon kommentista, on palkitsevaa saada palautetta. Tervetuloa uudelleen ;)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kiitos seijastiinalle minunkin puolestani vierailusta.

Kiitos Valokki, kun olet linkittänyt omassa blogissasi aarrekarttamaailman.