.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Runotalon Sarin uusin tunnelmakartta

Eilen sain valmiiksi uusimman tunnelmakarttani. Laitoin sen makuuhuoneen seinälle vastapäätä sängyn päätyä niin, että voin nähdä sen helposti nukkumaan mennessä. Tunnelmakartan analysointi on syvällistä itsetutkiskelua. On etsittävä yhteneväisyyksiä ja kysyttävä itseltään: " Mitä tämä kuva minulle merkitsee?"
Kurssilaisena saat minulta useita valmiita kysymyksiä mietittäväksesi. Lisäksi kurssilla tehdään tehtäviä, jotka auttavat selventämään mitä oikeasti haluaa. Tunnelmakartassa on alitajuntamme viesti meille elämämme syvällisestä tarkoituksesta. Tästä kartasta minun olisi löydettävä tärkein päätavoite varsinaiseen aarrekarttaani. Minun on nyt mietittävä rauhassa muutamia päiviä tätä asiaa.

Väreillä ja eläimillä on omat merkityksensä. Minun on tutkittava, mitä merkitsee se, että valitsin tällä kertaa lähes pinkin sävyisen pohjapahvin.¨Tahdoin jättää vaaleanpunaisen sävyn hieman näkyviin kuvien välistä, vaikka yleensä olen halunnut liimata kuvat kiinni toisiinsa. Sekin luultavasti kertoo minusta jotain.

Tässä alla muutama hyödyllinen linkki väreihin ja voimaeläimiin liittyen.

2 kommenttia:

-Asta- kirjoitti...

Tunnelmakarttasi, näyttää selkeältä ja ilmavalta. Unelmilla on tilaa tulla, asettua paikoilleen. Noista linkeistä kävin katselemassa värejä ja voimaeläimiä. Mielenkiintoisia juttuja:)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kiitos Valokki kannustuksesta. Selkeyttä tarvitsen ja ilma on ehkä rakkain elementtini.

Olen innokas seuraamaan tapaamiani eläimiä ja niiden merkityksiä. Väreistä olisi paljon opittavaa, kun ehtisi kunnolla perehtyä niihin.