.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Tervetuloa Aarrekarttamaailmaan!

 
Tästä se alkaa: Aarrekarttamaailma.
"Ensin on vain pieni piste, joka laajenee ja laajenee kuin spiraali. Voit olla osana tuota loputonta spiraalia."
Omistan tämän blogin erityisesti Runotalon aarrekarttakurssilaisille, jotka suorittavat kurssia sähköpostin välityksellä. Toivon, että saatte täältä rakennusaineita, inspiraatiota ja energiaa sekä mahdollisuuden löytää samanhenkisiä ystäviä. Toki tänne ovat tervetulleita kaikki aarrekartasta ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneet. Ehkä täältä löytyy se pieni kipinä, joka rohkaisee osallistumaan oikealle kurssille.
Lähden tekemään omaa aarrekarttaani täällä blogissa, jolloin kaikilla on mahdollisuus oppia aarrekartan tekemisen niksejä. Samalla kerron myös miten hyvin kartassa tavoittelemani asiat toteutuvat.
Kerään tänne sopivia kuvia, joita saa vapaasti kopioida omaan aarrekarttakäyttöön. Otan vastaan myös kuvalahjoituksia sähköpostitse.
Kerron kirjoista, joista olen saanut apua itsetuntemuksen polulla sekä muitakin hyväksi kokemiani keinoja elämänmyönteisen ja läsnäolevan olotilan saavuttamiseksi.
Voit kysyä neuvoa aarrekartan tekemiseen liittyen tai kertoa omista kokemuksistasi.
Otan mielelläni rohkeimmilta sähköpostitse vastaan kuvia tai kertomuksia teidän tekemistä aarrekartoista julkaistavaksi täällä blogissa. Näin voitte kannustaa sekä itseänne julkistamalla tavoitteenne että myös samalla innostaa muita.
Henkilökohtaisen aarrekarttakurssin voit tilata Runotalon nettikaupasta.

2 kommenttia:

-Asta- kirjoitti...

Kiva, jään jännityksellä odottamaan. Tästä tulee varmasti hyvä, monia kannustava ja hyödyllinen juttu.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Niin minäkin ajattelen. Menee varmaan hetki, että kiinnostuneet löytävät tänne. Odotan ihmisiä, joiden kanssa voimme yhdessä auttaa ja tukea vilpittömästi kaikki toisiamme.