.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Mitä haluan ja mitä tarvitsen

Tein eilen illalla aarrekarttakurssin tehtävän, jossa mietitään mitä oikeasti haluaa ja tarvitsee. Huomasin taas kerran haluavani eri asioita kuin mitä tarvitsen. Tehtävässä pohditaan perusteellisesti elämän eri osa-alueita. Tehtävä on oikeastaan aika yksinkertainen, mutta silti se joka kerta herättää miettimään tarkemmin monia asioita. Olen ilmeisesti hyvässä vaiheessa, sillä olen vähän kuin hukassa tavoitteideni kanssa juuri nyt. Uudistumisen tunne ja tarve alkaa nostaa päätään.

Tänään teen seuraavan tehtävän, jossa voin toivoa mitä tahansa ja miten paljon tahansa. Yllättäen se ei olekaan helppoa!

2 kommenttia:

-Asta- kirjoitti...

Olen myös ahertanut näiden kanssa, yllättänyt itseni. "Aineellisen" hyvän toivominen, onkin muuttunut joksikin ihan muuksi?. Haastavaa, ei helppoa, mutta jännittävää, mielnkiintoista:)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Sain eilen sadan toiveen listani valmiiksi...ajelin tänä aamuna töihin ja yritin selvittää ajatuksiani. Minäkin olen yllättänyt itseni ihan kummallisella tavalla ;)