.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Anna sielusi ohjata - Denise Linn

Tänään esittelen yhden rakkaimmista kirjoistani. Denise Linn on kirjoittanut 28 päivän ohjelman löytääksesi todellisen itsesi. Ohjelma selkeyttää ja puhdistaa niin mieltä kuin myös kehoa. Denise opastaa löytämään omat todelliset tarpeet ja antaa voimia toteuttaa niitä sekä löytämään oman elämänrytmin, joka antaa sisäistä rauhaa. Lisäksi Denise neuvoo miten oppia rakastamaan itseään. Olen suorittanut kirjan tehtävät useamman kerran ja aina ollut yhtä ihastunut harjoitusten voimaan. Harjoituksia voi tehdä kevyesti tasolla yksi tai täysillä mukana tasolla kolme. Aarrekarttailijalle kirja on hyvä apuväline. Denise Linnillä on omat nettisivut, sinne pääset tästä.

Tässä ote kirjasta:

" PÄIVÄ 13 (vesi) , KIITOLLINEN ASENNE

Eräs nopeimmista tavoista kohdata sielunsa on kiitollisuuden osoittaminen. Meillä on monesti niin kiire, ettemme ehdi olla kiitollisia siitä mitä meillä on. Kiitollisuus on kuitenkin onnen avain.
Luot sitä mihin elämässäsi keskityt. Kun osoitat kiitollisuutta jostakin, mitä sinulla on, saat sitä yhä runsaammin elämääsi. Jos taas keskityt siihen , mitä sinulta puuttuu, lähetät maailmankaikkeuteen viestin puutteesta, joka sen seurauksena vain lisääntyy. Jos taas keskityt osoittamaan kiitollisuutta kaikesta siitä mitä olet ja mitä sinulla on, alkaa tapahtua ihmeitä.

Päivän tukilause Sisälläni vallitsee aina hiljaisuus ja rauha.
Tänään Keskity tänään siihen, mikä on hienoa jokaisessa tapaamassasi ihmisessä ja jokaisessa päivän kokemuksessa. Mikä tässä ihmisessä on hienoa? Mitä arvokasta saan tästä kokemuksesta?" 

Anna sielusi ohjata, Denise Linn, Era Nova Publishing Oy, www.eranova.fi 
3.11.2014: Kirjan painos on loppunut, mutta kirjastoista onneksi löytyy.

4 kommenttia:

Raija kirjoitti...

Kiitos tästä. Vaikuttaa hyvältä .Hankin heti kirjan itselleni. Love Raija

RunoTalon Sari kirjoitti...

Hienoa Raija ♥ Todellakin suosittelen lämpimästi tätä kirjaa ♥

Raija kirjoitti...

Hei. En löytänyt kirjaa. Harmittaa. Pitää viel metsästää. Kiitti vinkistä. Voi hyvin Raija

RunoTalon Sari kirjoitti...

Huomasithan, että löytyy vain kirjastosta. Varmaan tilaavat sinne toisesta kirjastosta, jos pyydät. Englanninkielisenä on myynnissä Adlibriksessä. Ei ole väliä lopulta milloin aloitat, kunhan saat kirjan käsiisi ♥ Voisin laittaa voimakirjeeseen myöhemmin kurssin, jossa ei tarvittaisi mitään tiettyä kirjaa - oisi helpompaa :) Pidän peukkuja, että kirja nyt kävelee sinua vastaan jossain ♥♥