.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

lauantai 10. heinäkuuta 2010

Luova visualisointi - Shakti Gawain

 

Tässä on kirja, joka minun olisi pitänyt hankkia omaksi jo kauan sitten. Kuukausi sitten sain sen vihdoin ikiomaksi. Olen pitkään tiennyt, että Shakti Gawain tietää paljon visualisoinnista, mutta tämä kirja yllätti suurenmoisesti kaikki odotukseni. Sitä ei voi laittaa kirjahyllyyn vaan se kulkee mukanani aamupalalle ja yöpöydälle.
Aarrekarttailusta kiinnostuneelle Luova visualisointi on perusteos. Kirjassa kerrotaan miten visualisointi toimii ja miten monilla eri tavoilla sitä voi käyttää. Olen tehnyt aamuisin kirjan ohjeiden mukaisia meditaatioita ja huomannut ne erittäin tehokkaiksi. Kirjassa on oma lukunsa myös aarrekartoista.
Kirjan viimeinen sivu kertoo näin:
" Elämäsi on taideteoksesi
Ajattelen mielelläni olevani taiteilija, jonka suurin taideteos on oma elämä. Jokainen hetki on luova hetki ja jokainen hetki sisältää rajattomia mahdollisuuksia. Voin jatkaa siihen tapaan, kuin aina ennenkin, mutta voin myös etsiä uusia vaihtoehtoja ja kokeilla jotakin uutta, parempaa ja palkitsevampaa. Jokainen hetki tarjoaa uuden tilaisuuden uuden päätöksen tekemiseen.
Mitä ihanaa peliä me pelaammekaan, ja miten ihanaa taidetta se onkaan..."

Ei kommentteja: