.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Tontin hankinta - aarrekartta


Jälleen minulla on meneillään aarrekartan testaus. Eräs Runotalolle sopiva paikka on mielessäni. Olen tulostanut kartan ja sijoittanut Runotalon kuvan kartalle paikoilleen.

Monikin paikka on kiinnostanut minua ja olen tiedustellut tonttia aika ahkerasti viime aikoina. Tämä paikka josta nyt haaveilen tuntuu erityisen mieluisalta. En vain tiedä, voinko sitä milloinkaan saada. Tämä on niin jännittävää, että en voi julkaista salaista aarrekarttaani täällä julkisesti. Jos onnistun saamaan haluamani niin laitan kartan sitten tänne näkyviin jälkikäteen. Tällä hetkellä asia on vielä keskeneräinen.

Kävi miten kävi niin toivon, että syksyyn mennessä minulla vihdoinkin olisi talolle paikka. Ehkä minun pitäisi todeta, että syksyllä talolla on paikka eli en toivo vaan päätän niin.

1 kommentti:

RunoTalon Sari kirjoitti...

Sain tänään ystävällisen sähköpostin, jossa muistutettiin minua tärkeästä asiasta. Maailmankaikkeus toimii kuin peili. Se heijastaa takaisin kaiken juuri sellaisena kuin sen sinne lähetän. Kirjoitin viimeksi tonttihaaveistani: "En vain tiedä, voinko sitä milloinkaan saada".

Tämä toimikoon hyvänä esimerkkinä siitä miten helposti omalla ajattelullamme estämme omia unelmiamme toteutumasta. Se tapahtuu niin helposti ja huomaamatta.

Jatkossa kiinnitän enemmän huomiota tähän ja kohta jo omistankin sopivan paikan talolleni.

Olen kiitollinen tästä palautteesta jonka sain. Kiitos :)