.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Mistä tunnistat oman polkusi?


Olen löytänyt luovan ja inspiroivan hetkessä olemisen viime aikoina usein. Toteutan asioita sen mukaan mikä tuntuu hyvältä juuri sillä hetkellä. Kesä tuntuu edistävän luovaa flow - olotilaani.

Kuvassa oleva naulakko työkaluille syntyi hetkessä. Toki mielessäni on väikkynyt jotain tuon tapaista, mutta olen antanut sen odottaa rauhassa. Idea muhii jossain alitajunnassa ja kun se on valmis eli suorastaan huutaen vaatii toteutusta niin silloin on aika antaa sen tulla valmiiksi.


Leikittely on flowta ja läsnäoloa parhaimmillaan. Olin jo pitkään haaveillut peilin käytöstä puutarhassa kuvatessa ja vihdoin tuntui, että oli sopiva hetki. En ajatellut aamulla, että tänään teen sen töiden jälkeen. En suunnitellut. Teen sitä mikä tuntuu hyvältä sillä hetkellä.


Jo usemman päivän ajan katselin ohi kulkeissani kuihtuvia narsissin kukkia. Eräänä iltana nappasin pienen korin käteeni ja keräsin kukat talteen koriin. Kerätessäni kukkasia sain idean niiden kuvaamisesta. Siitä puolestaan kuvatessani syntyi mielikuva siitä miten puutarhani on oma ihmeellinen kuvausstudioni. Tästä kulusta syntyi blogiteksti.

Elämän ja hetken virrassa oleminen eli läsnäolo hetkessä auttaa kuulemaan oman sisimmän ääntä ja noudattamaan sen viitoittamaa polkua. Jokaiselle meistä tuo polku on ihan omansa. Mistäkö tunnistat oman polkusi? Sydämesi ilosta, joka on niin voimakasta, ettet voi estää kyyneleitä virtaamasta poskillesi. Silloin tiedät tekeväsi sitä mitä rakastat.

Ei kommentteja: