.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Ajatuksen voima testi


Ajatuksen voima on vahva. Eläinten kanssa voi tehdä testejä ajatuksen voimasta. Silloin voi huomata miten paljon omat ajatuksemme vaikuttavat kaikkeen. Miten paljon heijastammekaan itsestämme asioita ympärillemme.

Testini toimii näin: Silitän koiraani hellästi ja keskittyneesti, mutta en puhu sille ääneen. Sanon mielessäni kauniita ja rakkaita sanoja koiralleni. Pian huomaan koiran höristävän korviaan ikäänkuin se kuulisi viestini. Jatkan ajatuksiani kunnes koirani katsoo minua silmiin. Katseidemme kohdatessa tunnen, että ymmärrämme toisiamme, että koirani todella vastaanottaa viestini. Kokemus on vaikuttavan vahva. Suosittelen kokeilemaan tätä.

On hyvä muistaa joka päivä miten valtava vaikutus omilla ajatuksillamme on kaikkiin tilanteisiin. Kannattaa odottaa hyviä asioita ja ajatella kaikista ihmisistä hyvää. Silloin päivistämme tulee mukavia ja kohtaamiset ihmisten kanssa sujuvat hyvin.

4 kommenttia:

José Ramón kirjoitti...

kaunis esimerkki
Terveisiä. Luovuus ja mielikuvitus kuvia Jose Ramon

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kiitos :)

Todella kauniita ja inspiroivia kuvia blogissasi Jose Ramon.

Love&light kirjoitti...

juu,juuri tuosta ajatuksesta kirjoittelin..niin se vain on rakkautta

RunoTalon Sari kirjoitti...

Niin se juurikin varmasti on :)