.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Ihmissuhteiden hyödylliset säännöt


Tästä Alitajuntasi voima / Joseph Murphy kirjasta löydät monen muun mielenkiintoisen asian lisäksi

Ihmissuhteiden hyödylliset säännöt

1. Alitajuntasi on kopiokone, joka toistaa sen, mitä sinulla on tapana ajatella. Ajattele hyvää toisesta, niin itse asiassa ajattelet hyvää itsestäsi.
2. Vihainen ja kiukkuinen ajatus on mielen myrkkyä. Älä ajattele pahaa toisesta, sillä silloin ajattelet pahaa itsestäsi. Sinä olet oman maailmankaikkeutesi ainoa ajattelija ja ajatuksesi ovat luovia.
3. Ajatuksesi ovat luova väline. Sen vuoksi se, mitä toisesta ajattelet ja miten häntä kohtaan tunnet, toteutuu omassa kokemusmaailmassasi. Tämä on "kultaisen säännön" psyykkinen merkitys. Niinkuin haluat ihmisten ajattelevan sinusta, ajattele sinä samoin heistä.
4. Jos petät, ryöstät tai petkutat toista, aiheutat itsellesi puutetta, menetyksiä ja rajoitteita. Alitajuntasi tallettaa sisäiset motiivisi, ajatuksesi ja tunteesi. Jos nämä ovat luonteeltaan negatiivisia tai liittyvät menetyksiin, rajoituksiin tai huoliin, niin saat itse osaksesi monenlaisia harmeja. Itse asiassa sen mitä teet toisille, teet itsellesi.
5. Sen hyvän minkä teet, sen ystävällisyyden minkä osoitat, sen rakkauden ja hyvän tahdon, minkä lähetät itsestäsi ulkomaailmaan, saat moninkertaisena takaisin.
6. Maailmassasi sinä olet ainoa ajattelija. Olet vastuussa siitä, mitä ajattelet toisesta henkilöstä. Muista, että tuo toinen ei ole vastuussa siitä mitä sinä hänestä ajattelet. Ajatuksesi toistuvat todellisuudessa. Mitä sinä juuri nyt ajattelet lähimmäisestäsi?
7. Kasva henkisesti aikuiseksi ja salli muiden ihmisten olla erilaisia kuin sinä itse. Heillä on täysi oikeus olla eri mieltä kanssasi ja sinulla on sama vapaus olla eri mieltä heidän kanssaan. Voit olla eri mieltä olematta epämiellyttävä.
8. Eläimet vaistoavat negatiivisia värähtelyjä ja näykkivät niitä lähettäviä ihmisiä. Jos rakastat eläimiä, ne eivät koskaan hyökkää kimppuusi. Monet ihmiset ovat aivan yhtä herkkiä kuin koirat, kissat ja muut eläimet.
9. Käymäsi sisäinen vuoropuhelu, joka esittää sisälläsi liikkuvia ajatuksia ja tunteita, toteutuu toisten ihmisten reaktioina sinua kohtaan.
10. Toivo toiselle sitä, mitä toivot itsellesikin. Tässä on avain sopusointuisiin ihmissuhteisiin.
11. Muuta ajattelutapaasi ja arvosteluasi työnantajaasi kohtaan. Tunne ja tiedä, että hän noudattaa "kultaista sääntöä" ja rakkauden lakia, niin hän käyttäytyy samoin sinua kohtaan.
12. Kukaan ei voi ärsyttää sinua tai vihastuttaa sinua, ellet itse anna siihen lupaa. Ajatuksesi ovat luovia, voit vihan sijasta siunata. Jos joku kutsuu sinua haisunäädäksi, sinulla on vapaus sanoa hänelle: "Jumalan rauha täyttäköön sielusi."
13. Rakkaus on oikea tie, jos haluat tulla toimeen ihmisten kanssa. Rakkaus on ymmärtämistä, hyvää tahtoa ja sitä, että kunnioitat toisessa ihmisessä olevaa jumalallisuutta.
14. Et vihaisi kyttyräselkää tai raajarikkoa. Tuntisit heitä kohtaan myötätuntoa. Tunne myötätuntoa ja ymmärtämystä niitä henkisiä kyttyräselkiä kohtaan, jotka on ohjelmoitu kielteisesti. Kaiken ymmärtäminen on kaiken anteeksiantamista.
15. Iloitse toisten menestyksestä, ylennyksistä ja hyvästä onnesta. Kun näin teet, vedät itse puoleesi hyvää onnea.
16. Älä koskaan anna periksi toisten ihmisten vihanpurkauksille ja raivokohtauksille. Luovutusvoitto ei ole mikään voitto. Älä alennu kynnysmatoksi. Pidä kiinni ihanteistasi tietäen, että se ajatusmaailma, joka antaa sinulle rauhan, onnen ja ilon tunteen on oikea, hyvä ja tosi. Se mikä siunaa sinua siunaa kaikkia.
17. Et ole muuta velkaa kenellekään kuin rakkautta ja rakkaus merkitsee sitä, että toivot kaikille sitä, mitä toivot itsellesikin - terveyttä, onnea ja kaikkia elämän hyviä asioita.

4 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Tämä kannattaa lukea, on ollut jo vuosia vuosia kirjojen joukossa, jonka luen uudelleen ja uudelleen ja...

RunoTalon Sari kirjoitti...

Annikki, sama juttu täällä. Usein vain avaan kirjan ja luen pienen pätkän kerrallaan.

Helinä kirjoitti...

Tämä on mahtava kirja! On koko ajan yöpöydälläni ja luen sitä viikottain.Herättää paljon ajatuksia.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Niin Helinä, eikö olekin mukavaa kun on olemassa kirjoja, joista voi löytää koko ajan uutta itselleen. Aurinkoista viikonloppua :)