.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

The Secret - Salaisuus - testaan itse käytännössä

Eilen illalla tästä kirjasta löytyi lyhyt kertomus miehestä, joka halusi testata vetovoiman lakia. Hän päätti mielessään, että hänelle ilmestyy höyhen. Hän kuvitteli höyhenen tietynlaiseksi ettei se ei voisi olla mikä tahansa höyhen. Muutaman päivän kuluttua hän sattumalta löysi juuri sellaisen.

Mistä oikein on kysymys? Ehkä hän vain alkoi kiinnittää enemmän huomiota kaikkiin höyheniin ja löysi haluamansa siksi? Ehkä maailmankaikkeus todella toimittaa meille kaiken haluamamme, jos vain osaamme vilpittömästi pyytää?

Päätin, että teen oman testin. Pyydän valkoista sileäpintaista soikeaa kiveä. Olen kuvitellut sen mielessäni elävästi ja nyt odotan sen tulevan luokseni. Toimiikohan magneettini? Kerron kyllä, jos toimii. Olisi mukavaa, jos jotkut teistä lukijoistani lähtisivät mukaan tähän testiin. Olisi hauska kuulla, jos joku onnistuu saamaan haluamansa. Pienistä asioista on helppoa ja konkreettista aloittaa.

The Secret Salaisuus kirjan on tekijä on Rhonda Byrne ja Salaisuus elokuva on varmasti useimmille tuttu. Minusta kirja sekä elokuva ovat hyvin kiehtovia, vaikkakin rahan tavoittelu sellaisenaan on minulle liian materialistista pyrkimystä. Elokuvasta ja kirjasta englanniksi lisätietoa http://www.thesecret.tv/

2 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Konkreettinen harjoitus myös on kun tietää menevänsä autolla ruuhkaseen parkkihalliin esimerkiksi, niin hyvissäajoin ennenkuin sinne menee, niin visualisoi valolla vapaan parkkiruudun valmiiksi.
Se muuten toimii olen tehnyt sitä useasti.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Uskon, että toimii, kun on osaava visualisoija. Minulla tuntuu toimivan pelko siitä että ajan autolla ojaan jäisellä tiellä...päätin nyt että ajoin viimeisen kerran, mutta ehkä maailmankaikkeus ei ymmärrä sanaa viimeinen, joten olisi keksittävä jotain tehokkaampaa.