.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Inspiroivaa aarrekarttailua

***** Blondi Facebookissa

Löysin aivan upean inspiroivan kirjoituksen aarrekarttailusta. Suosittelen, että käväiset blondi patonkimaassa blogissa. Pääset sinne klikkaamalla tästä.

6 kommenttia:

hanne virtauksesta kirjoitti...

Heippali!!

Mistä sä ostit sen hay:n elokuvan?
haluan ostaa ja katsoa myös...

Ihania kuvia ja voimalauseita ..Kiitos niistä =)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Ostin sen Tajunta nettikaupasta. Se on mielestäni aivan huippuhyvä elokuva. Sain paljon uutta voimaa itselleni siitä. Linkitys kauppaan on tuolla alempana missä elokuvasta videotakin. Varmaan löytyy googlettamallakin :)

Birgitta kirjoitti...

Meille Louise Hayn dvd tuli eranova.fi nettikaupan kautta.

Tein tuossa kolme viikkoa sitten uuden aarrekartan ja innolla katselen miten asiat toteutuvat. Vanhaa karttaani pois laitellessani katselin vielä vanhempia ja kyllä oli hauskaa katsella niitä ja sitä miten kartat ovat muuttuneet aikojen kanssa.

Toiset asiat manifestoituvat mulla hitaammin kuin toiset. Joissain asioissa ei ole mitään hidasteita, eikä siis taida olla niihin uskomuksia. Onko sulla samanlaisia kokemuksia, siis siitä, että jokin toimii todella nopeaan ja jokin hitaasti -mutta ehkä kuitenkin varmasti =)?

RunoTalon Sari kirjoitti...

Birgitta, minulla on hyvin samantapaisia kokemuksia kuin sinullakin. On paljon asioita, jotka ovat toteutuneet nopeasti tai ihan eri tavalla kuin olin ajatellut päätyen samaan lopputulokseen.

Todella hitaasti toteutunut asia on Runotalo-projektini. Ehkä asia on niin iso ja pelottava, että siksi se etenee hitaasti. Runotalo on kuitenkin edistynyt koko ajan pienin askelein. Toisinaan mietin, että aina ei ole tarkoitus päästäkään perille vaan nauttia siitä matkanteosta - Runotalon suhteen nautin matkastani joka päivä, joten elän jo siinä todellisuudessa eli ehkäpä aarrekartta sittenkin on toteuttanut toiveeni :)

kaisu marjatta kirjoitti...

en ole ihan varma miten tämä aarrekartta tehdään katsotaan. mielessäni on ollut sellainen ajatus että haluan rakentaa kollaasin kuvilla joissa näkyisi jokseenkin realistiset toiveeni tuleville vuosille ja päiville. minäpä katson noita malleja jos saisin vinkkejä.
tuohon rauhan toivomukseen yhdyn täysin sydämin

RunoTalon Sari kirjoitti...

aikatherine, mainitsemasi kollaasi kuvilla, jossa näkyy realistiset toiveesi on juurikin se aarrekartta. Hyvä olisi vielä liittää kuva mukaan itsestäsi - kuva jossa olet onnellinen ja suht ajantasainen kuva. Sitten vain luottamusta maailmankaikkeuteen, että kaikki toteutuu :)