.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

torstai 3. maaliskuuta 2011

Aarrekartta hätkähdyttää ja ilahduttaa

Ihan viime päivinä olen taas saanut kokea aarrekartan ihmeellisen voiman. Se toimii sellaisella tavalla, että sitä on vaikea selittää. Asiat eivät välttämättä toteudu siten kuin itse odottaa, mutta lopputulos on kuitenkin parempi kuin ikinä osaisi itse kuvitellakaan. Kuvassa oleva aarrekarttani hätkähdytti minut tänä aamuna iloisella tavalla. Huomaamattani olen kartan viitoittamalla tiellä - hyvin konkreettisesti.

Tehkää ihmeessä aarre- tai tunnelmakarttoja itsellenne. Ne tuovat elämään ihmeellisiä ja hauskoja hetkiä. Kun tuijotat karttaa ja löydät siitä asian jonka huomaat yllättäen toteutuneen elämässäsi, koet jotain voimauttavaa. Olen varma, että me luomme oman todellisuutemme ja usein se tapahtuu tietämättämme. Tätä on ehkä vaikea uskoa ennenkuin sen kokee itse, mutta niin todella tapahtuu.

Tunnelmakarttaan kerätään kuvia, jotka tuntuvat hyviltä ja vetävät puoleensa ilman selvää syytä. Aarrekarttaan tulee haave toteutuneena ja on oltava tarkkana mitä siihen laittaa, sillä se saattaa hyvinkin käydä toteen. On hyvä miettiä mitä oikeasti haluaa.

Jos olet mukana nettikurssillani niin tsemppaan tässä sinua jatkamaan aarrekarttatyöskentelyn parissa. Viimeisenä vaiheena on aarrekartan energisointi, jolloin kartassa oleville asioille annetaan vielä lähtösysäys.

Tahdotko lähteä mukaan kurssille? Voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi. Kurssin löydät Runotalon nettikaupasta ja sinne pääset tästä. Nettikauppa on toistaiseksi remontin vuoksi suljettu, mutta voit silti tilata kurssin minulta sähköpostitse.

8 kommenttia:

Leenamarketta kirjoitti...

Aarrekarttapostauksen tein minäkin aamulla. Kyllä se vain on ihmeellistä, että se toimii!! Yksi toteutunut asia jo on minulla ja paria työstän eteenpäin.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Laventeli, tämä on varmasti sellainen koukuttava harrastus, josta voi tulla aivan ihana elämäntapa. Hymyä päivääsi!

Maireanna kirjoitti...

Kiinnostava juttu..joka on muhinut ja tekeytynyt, vielä en kuitenkaan karttaa ole alkanut koota. Osaisinko edes tehdä? Josko alkaisin, niin mistä alkaisin?

RunoTalon Sari kirjoitti...

Anna, varmasti osaat. Kannattaa aloittaa tunnelmakartasta eli kerätä 10 kuvaa, jotka vain tuntuvat hyviltä ja vetävät puoleensa. Kuvat liimataan pahville ja sitten annetaan hieman ajan kulua, jolloin itselle alkaa selvitä mitä alitajunta noiden kuvien kautta haluaa viestittää. Varsinainen aarrekartta syntyy myöhemmin tämän tunnelmakartan pohjalta.

Nyt vain pino lehtiä eteen ja sopivia kuvia leikkaamaan. Se on hauskaa :)

Maireanna kirjoitti...

Nyt onkin hyvä rauhallinen päivä etsiä lehdistä kuvat.Kaikki on kyllä ihan hakusessa, saa nähdä, mitä haen..kun en tiedä itsekkään.
Aika jännittävää..

RunoTalon Sari kirjoitti...

Jännittävää kutkuttavalla mukavalla tavalla. Eikä tarvitse tietää, luottaa vain omaan tunteeseen. Mikä tuntuu hyvältä, on varmasti oikein. Toivotan sinulle onnea matkaan :)

kaisu marjatta kirjoitti...

ai noinko se onkin helppoa.. mieluisia kuvia! Kyllä vain aloitankin heti huomenna etsimään ihania kuvia ja teen unelmien aarrekartan. mieleen alkaa tulla jo kuvia joita siihen laitan

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä. Toivon sinulle nautinnollisia hetkiä kuvien parissa :)