.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Kutsun Sinut mukaanTahdon kauniin, rauhaisan planeetta maan,
 jossa kaikilla on oikeus elää onnellisena.Kutsun Sinut mukaan visualisoimaan rauhaa ja tasapainoa tälle rakkaalle maapallollemme. Voit olla mukana itsellesi sopivimmalla tavalla, sillä mikä tahansa tapa on oikea. Jos tahdomme niin voimme vaikuttaa paljon ja yhdessä olemme vielä enemmän.

Olen iloinen, jos jätät kommentin merkiksi liittymisestäsi mukaan tähän. Yllä oleva Tahdon - voimakortti on vapaasti kopioitavissa ja käytettävissä. Voit linkittää, jakaa - ihan miten tahansa kunhan vain kortin sanoma kulkisi vauhdilla eteenpäin.

11 kommenttia:

RunoTalon Sari kirjoitti...

Olen itse mukana lupaamalla keskittyä työmatkojeni aikana visualisoimaan ajatuksissani kaunista ja hyvinvoivaa maapalloa sekä onnellisia, sovussa eläviä ihmisiä.

Pienistä käytännön teoista on hyvä aloittaa, joten lupaan lajitella jätteet entistä tarkemmin ja pyrkiä ymmärtämään kanssaeläjiäni paremmin.

Kunhan ehdin niin laitan Tahdon-kortin eteenpäin tavalla tai toisella.

-Asta- kirjoitti...

Olen mukana. Aloitan ajattelemalla joka aamu hetken, onnellisemman maapallon puolesta.
Jätteiden käsittelyyn kiinitän enemmän huomiota.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kiitos Valokki, mukava että jätit kommentin ja lähdet mukaan :)

Leenamarketta kirjoitti...

Minä mukana myös. Rukoilen herättyäni valoa ja rauhaa maailmaan.

Kiki kirjoitti...

Olen myös mukana. Olen jo pitempään yrittänyt tätä tehdä. Toivon saavani itseni lähiaikoina parempaan tasapainoon, jotta onnistuisin vahvemmin ja useammin keskittymään tähän.

. kirjoitti...

Olen mukana visualisoimassa, lähettämässä ja välittämässä rauhaa ja tasapainoa maailmaa. Jenni

RunoTalon Sari kirjoitti...

Ihan mielettömän mahtavaa että olette lähteneet mukaan. Taisin jo tänään tuntea valovoimaisuutemme - maailma näytti aamulla jotenkin kauniimmalta ja myös ihmiset olivat ihmeellisen ihania :)

Maireanna kirjoitti...

Tällähetkellä olen kompastellut arjen hankaluuksien kanssa,ne hallitsi ja hankaloitti harmoonista hyvääoloani. Nyt ehkä se on taaksejäänyttä elämää ja voin visualisoida hyvää oloa koko maapallolle. Luonnon herääminen kevääseen on hyvä elonmerkki.Suuntaan lähimetsään, kahlaan lumessa puun luo, ja halaan sitä..pitkään. Annan ajatuksen vaeltaa vapaasti. Tulee hyvä olo.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Anna, puiden halaus on aina hyvästä, voi kuvitella olevansa itsekin kuin puu; vahvat juuret laajalle levittäytyen pitävät antavat tukea ja oksat vapaasti korkeuksiin kurottaen antavat vapauden tunnetta ja uskoa mahdollisuuksiin. Lämpimästi tervetuloa visualisoimaan hyvää oloa kauniille maapallollemme.

kaisu marjatta kirjoitti...

tahdotaan kaikki yhdessä sehän on selvä.. vien viestin omaan blogiin voin kai viedä viestinkin..

RunoTalon Sari kirjoitti...

Lämpimin ja valoisin mielin toivotan sinut tervetulleeksi joukkoomme aikatherine - viestiä saa viedä eteenpäin. Uskon ja luotan tähän ihan oikeasti, että kun tahdomme niin sillä on vaikutusta.