.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Miten luot itsellesi hyvän päivän?


Tällaistakin voi kokeilla: Kokeilin kuvassa olevilla Denise Linnin Soul Coaching-korteilla vahvistaa unityöskentelyäni. Valitsin yhden kortin nukkumaan mennessä tyynyni alle. Keskityin nukahtaessani kortin aiheeseen ja kuvittelin mielessäni seuraavan päivän tapahtumat juuri kyseisen kortin olotilan vallitessa.

Visualisoinnilla voidaan vaikuttaa seuraavaan päivään ja tehokkain on hetki ennen nukahtamista tai juuri herätessä. Onkin tärkeää aamuisin herätessä täyttää heti mielensä myönteisillä odotuksilla tulevasta päivästä. Oman päivänsä fiiliksen voi siis luoda itse etukäteen.

4 kommenttia:

Leenamarketta kirjoitti...

Kiitos Sari kun muistutit minua ajatuksen voimasta, sitä saa mitä tilaa, niinhän sitä ruukataan sanoa ja vinha perä siinä on.
Innokkaana kokeilen tätäkin.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Mukavaa, että kuulut kanssani samaan innokkaiden klaaniin :)

Nukuin viime yön tyynyn alla kortti, jossa lukee energy ja on loistava oranssin auringon kuva. Oli kyllä ihan hyvä energinen päivä. Saas nähdä mitä keksin tänään, kenties pienet ihmeet, miracles - se voisi olla hauska päivä ;)

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Ihana idea, ja tulipa minulle juuri sopivaan hetkeen! Heti kokeiluun, kiitos!! ;)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Tämä on kyllä ihan hauska kokeilu. Odotin tänään pieniä ihmeitä - no, näin 7 joutsenta...ehkä ei niin ihmeellistä kuitenkaan. Ihmeenä voisin pitää sitä, että osasin ajaa autohuoltoon kerrasta oikein eli en eksynyt, kuten tapanani on ollut. (sisko toimi puhelin-navigaattorina, että ehkä sillä oli vaikutusta...)

Voisiko olla, että itse ei vain osaa nähdä kaikkia pieniä ihmeitä, joita maailmankaikkeus tarjoilee?