.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

maanantai 8. elokuuta 2011

Yritän ymmärtää vetovoiman lakia


Viimeisin aarrekarttani talon paikasta ei näyttäisi toimivan, sillä sain eilen kieltävän vastauksen tiedusteluuni tontista. Palaan takaisin edelliseen aarrekarttaani, jossa Runotalo seisoo vahvasti syksyisessä maisemassa järven rannalla. Olen tehnyt tarvittavan eli ottanut tänään askeleen tiedustelemalla tonttia, joka sijaitsee lähellä järveä.

Aarrekarttailussa ei riitä, että tekee kartan vaan on lisäksi myös oikeasti lähdettävä kartan viitoittamalle tielle. Lisäksi on oltava kiitollinen siinä hetkessä jossa on. Kaikki on hyvin ja juuri niinkuin pitääkin olla. Luotan siihen.

Yritän ottaa hieman rennommin tämän asian kanssa. Vetovoiman laki toimii myös siten, että vedämme puoleemme asioita, joita pelkäämme. Olisi oltava neutraali niiden asioiden suhteen, joita ei halua elämäänsä.

Lemppari asiantuntijani aarrekarttailussa on Denise Linn ja hänellä oli unelmien toteuttamiseen idea, josta en ole kuullutkaan aikaisemmin. Kunhan ehdin perehtyä siihen tarkemmin tulen tänne kertomaan mistä oikein on kysymys. Varmasti tulen myös testaamaan tuon konstin käytännössä.

Ei kommentteja: