.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

maanantai 15. elokuuta 2011

Vetovoiman testausta seteleillä


Testaan vetovoiman lakia aina kun vain muistan ja keksin sopivia tilaisuuksia. Olin markkinoilla ja halusin tietysti myydä paljon tuotteitani. Lauantaina keksin laittaa 10 euron setelin myyntipöydälle eteeni näkösälle pienen kehyksen taakse. Se ei näkynyt asiakkaille, mutta minulle se näkyi koko päivän ajan. Liitin siihen ajatuksen siitä, että se oli minuun nähden oikeansuuntaisesti siten että raha virtaisi pöydän yli minulle päin. Olin myös valmiiksi kiitollinen kaikesta myynnistä joka syntyisi. Toki halusin jakaa voimaa ja iloa ihmisille tuotteideni kautta. Jaoin ilmaiseksi elämänmyönteisiä aforismeja niitä haluaville, joka edusti sitä, että minulla on varaa antaa ilmaiseksi ja kaikkea on riittävästi. Ilahduttamisesta tulee muutenkin hyvä mieli.

Tuntui, että kymppi toimi. Seteleitä ja rahaa tuli pöydän yli. Toki moni kymppi lähti kassasta vaihtorahana toiseen suuntaan. Sunnuntaina päätin kokeilla uutta testiä. Laitoin 50 euron setelin pöydälle. Sitä en uskaltanut jättää näkyviin vaan piilotin sen keskelle pöytää tuotteiden alle. Arvatkaapa mitä tapahtui? Pöydän yli virtasi minulle monia 50 euron seteleitä, mutta niistä oli usein annettava takaisin jopa useita kymppejä ja vaihtokassa hupeni uhkaavasti.

Mitähän tästä pitäisi oppia? Mitä voisi kokeilla seuraavaksi? Olisiko laitettava joku summa jota tavoittelee pöydälle paperilapulle kirjoitettuna? Vai useampia seteleitä? En ihan tiedä. Mutta siitä olen varma, että osittain tämä juttu toimi, sillä niin runsaasti tuli 50 euron seteleitä verraten edelliseen päivään.

Maailmankaikkeus toimii hyvin. Se antaa juuri sitä mitä pyytää - konkreettisesti.


8 kommenttia:

Maireanna kirjoitti...

Jännä juttu.Tuota voisi joskus kokeilla. Joskin 50 seteliä näen tosi harvoin..virtuaaliseti laskujen maksun yhteydessä vaan.
Mutta aloitan vaikka pienemmällä setelillä ensin..

RunoTalon Sari kirjoitti...

Anna, minullekin tuo yksi 50€ seteli saapui kassaan ensimmäisenä päivänä ja laitoin sen sitten houkutuslinnuksi. Olisi mukava kuulla, jos huomaat jotain tapahtuvan :)

Laskuja maksaessa kävin tänään erikseen kaikki mitä maksoin kiitollisuuden ajatuksin läpi, mietin mitä kaikkea hyötyä ja iloa minulle on todella ollut hankkimistani asioista. Olen ymmärtänyt, ettei ole hyvä pitää kynsin ja hampain kiinni rahoistaan ja omaisuudestaan, koska silloin olosuhteet saattavat käydä yhä niukemmiksi, jos viestitän sitä itse omilla tuntemuksillani.

Annikki kirjoitti...

Hyvä on laitettava kiertämään. Eli hyvästään pitää pystyä jakamaan. Ihanteellisinta on kun on sellaisessa tilanteessa, että raha menettää merkityksen. Kun voi tehdä sitä mitä haluaa, eikä tarvitse ajatella rahaa että sitä on pakko saada, on laskuja jne. Tällä en tarkoita sitä, että rahaa on oltava pilvinpimein, vaan sitä että on tyytyväinen juuri siihen, mitä itsellä on. Kiitollisuus on myös mahtava voima.

Kitios tästä blogista, tykkään :)!

RunoTalon Sari kirjoitti...

Annikki, kiitos itsellesi. Minulle on valtava voimavara ihmiset, jotka jättävät viestiä käynnistään.

Hyvän kierrättäminen on tärkeää ja jos me kaikki tekisimme sitä lähipiirissämme niin muutama asia varmasti kääntyisi paremmaksi.

Kiitollisuus on todellakin mahtava voima. Usein jää huomaamatta monia asioita joista voisi olla kiitollinen silloin kun ne ovat elämässä. Menen nyt nukkumaan ja muistan nukahtaa kiitollisena siitä että saan nukkua yöni rauhassa, on ihmisiä, joille edes se ei ole mahdollista. Toivon rauhaa kaikille ja kaikkialle.

Kiitos sinulle Annikki, sait minut muistamaan tässä hetkessä olla kiitollinen :)

Annikki kirjoitti...

Aivan, kiitollisuuden aiheita on niin paljon. Terveys, ja todellakin oma sänky ( niin yksinkertainen ja perusasia, ettei sitä tule edes ajateltua!). Eli näin sitä varmaan 'sokeutuu' sille hyvälle mitä jo omassa elämässä on. Helposti tulee tunne, että on saatava lisää ja lisää tavaraa... Ja sehän ei, kuten hyvin tiedämme, tee onnelliseksi. Hetken voi uusi pusero ( esim.) tehdä hyvän mielen, mutta se perusonnellisuus, se syntyy kyllä aivan muista asioista kuin tavarat.

Onnellisuus ja kiitollisuus.
Olen onnellinen kiitollisuudesta.
Olen kiitollinen onnellisuudesta.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Niin, perusonnellisuus, siihen tarvitsee hyvin vähän - se tarvitsee vain huomata.

Maireanna kirjoitti...

Eilen minulla oli jo heti aamusta " huono päivä" Sattui asioita, vastoinkäymistä ja olin tosi kiukkuinen ja ärtynyt.
Tuli tekstari kirjastosta että varaamani kirja: Voima" oli haettavissa! Jäin vaan miettimään, nytkö oli sen aika, etsiä se voima itsestä?
Luin sitä jo illalla ennen nukkumaan menoa...

RunoTalon Sari kirjoitti...

Anna, olen tosi iloinen puolestasi! Hienoa, että olet saanut Voiman luettavaksesi. Taidan kaivaa omankin kirjani taas iltalukemiseksi. Yöpöydällä pitäisi olla tietyt kirjat aina saatavilla ja tämä on kyllä yksi niistä. Voimaa sinulle!