.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kiinteytystä aarrekartan avulla


Teenpä piristävän poikkeuksen ja laitan tänne malliksi hieman erilaisen aarrekartan. Tällä varmasti pääse kesäksi bikinikuntoon! Voisiko tällainen jääkaapin ovessa inspiroida harrastamaan enemmän liikuntaa? Löysin kuvan täältä.

4 kommenttia:

SeijaTuulikki kirjoitti...

Jep! Vatsalihakset kuntoon SeijaTuulikilta :)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Tämä oli jotenkin niin - miten sen sanoisin - pinnallista, että aloin jo katua kuin laitoin tämän, mutta mietin, että kyllähän kehostaan pitää huolehtia...heti kun kykenen alan zumbailemaan ympäri tätä huushollia :)

Annikki kirjoitti...

Juu, eikös se olekkin kaiken A & O, että on itse parhaassa mahdollisessa kunnossa. Myös se ulkopuoli, sisäisestä puhumattakaan. Ja itse on itsestään huoli pidettävä, kukaan muu ei sitä tee, joten ei kun tsemppiä zumbailuun. Terve sielu terveessä ruumiissa... :)!

RunoTalon Sari kirjoitti...

Annikki, vielä joudun vähän odottamaan kuntoutumista, että pääsen treenaamaan. Tosiaan, itse on jokaisen pidettävä huolta itsestään eli asenteesta se varmaan lähtee. Täytyy varmaan taas rajoittaa tätä tietokoneen ääressä oloa hieman :)