.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

torstai 9. joulukuuta 2010

Siivousta ja roinan raivausta

Denisen kirjan mukaan joko makuuhuoneen tai kylpyhuoneen siivoaminen vaikuttaa puhdistavasti omaan itseen. Vaikka järjestäisi vain yhden laatikon. Tiedän, että kaikki turhan roinan poistaminen on henkisesti hyvin vapauttavaa, mutta toteuttaminen käytännössä ei ole aina helppoa. Denise toteaa: jos et käytä sitä, etkä rakasta sitä niin heitä se pois.

Toinen siivouksen ja roinan raivauksen asiantuntija on Flylady. Amerikkalainen tyyli saattaa aluksi tuntua oudolta, mutta olen tilannut päivittäiset tehtävät sähköpostiini ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen neuvoihin. Siivoaminen vie vähemmän aikaani kuin ennen ja kotini on siistimpi kuin koskaan. Suomen Flylady löytyy tästä linkistä.  Liittyykö tämä mitenkään aarrekarttaan? No, kyllä. Muistaisin, että Marika Borg on todennut, että koti on oltava kiitorata unelmiin eli kotona on tunnuttava hyvälle, sillä kotimme kuvastaa meitä itseämme ja elämäämme. Tätä kirjoittaessa ajattelen, että kotimme remontti on yhä kesken...samoin minä itse tunnen olevani jotenkin keskeneräinen. Hmmm...ehkä voisin tehdä asialle jotain konkreettista.

Ei kommentteja: