.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Haluan uuden auton

Olen ymmärtänyt, että kaikkein helpointa on saavuttaa aarrekartan avulla materialistisia asioita. Useita kuukausia on nykyinen autoni tuottanut minulle paljon harmia, joten nyt etsin netistä auton, joka olisi minulle sopiva. Huomenna otan askeleen eteenpäin ja soitan kauppaan, jossa tämä on myynnissä. Olen tallentanut auton kuvan tietokoneeni työpöydälle taustakuvaksi ja tulostanut kuvan tietoineen itselleni. Lisäksi julkistan kuvan ja aikomukseni nyt täällä aarrekarttamaailmassa. Luotan, että asiat alkavat nyt järjestyä. Olen ilmaissut maailmankaikkeudelle mitä tarvitsen.

Kuvan eli visualisoinnin ja tahdon voima yhdessä ovat tehokkaita keinoja. Vaikka olen aarrekarttaohjaajan kurssin käynyt niin en aina itse muista käyttää ja testata näitä työvälineitä arjen tilanteissa. Yritän parantaa tapani jatkossa. Aarrekartan tekeminen saa ainakin minut tarttumaan toimeen oikeasti.

4 kommenttia:

kaisu marjatta kirjoitti...

ei kai tuohon mitään karttaa tarvita, menee kauppaan ja ostaa..

RunoTalon Sari kirjoitti...

niinhän sitä luulisi ;)

marimeri kirjoitti...

Mielenkiintoista, minä uskon aarrekarttaan.
Mikäli jotain haluaa, niin sen toteutumiseksi alkaa tekemään töitä, joten tavoite on silloin saavutettavissa :-).

RunoTalon Sari kirjoitti...

Marimeri, niin uskon lujasti minäkin. Usein vain haikailemme asioiden perään emmekä ota tarvittavia askelia niiden suuntaan. Pienikin askel voi olla se ratkaiseva :)