.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

lauantai 1. lokakuuta 2011

Puhdista ja tasapainota kotisi energiat


Selkeä fengshui-opas, jossa Denise Linn kertoo miten puhdistat ja tasapainotat kotisi energioita. Kirjassa on selkeästi jaoteltu aakkosittain erilaiset keinot tilan puhdistamiseen. Lisäksi Denise opastaa myös oman kehon puhdistuksessa. Tärkeintä taitaa olla ensin puhdistaa kotinsa kaikesta ylimääräisestä tavarasta. Tässä muutama lyhennelmä kirjasta.

Vuoteet

Vietämme paljon aikaa vuoteessamme, joten vuoteen energia on tärkeä. Olisi hyvä nukkua patjalla, joka on uusi eikä jonkun toisen aiemmin käyttämä. Jos käytät kierrätettyä patjaa niin voit puhdistaa sen pitämällä sitä auringonvalossa tai sirottelemalla suolaa antaen sen vaikuttaa 24 tuntia. Suola puhdistaa ja imee pois vanhoja pinttyneitä energioita. Denise suosittelee hankkimaan uuden patjan mikäli olet hiljattain eronnut ja nukut edelleen patjalla, jonka olet jakanut puolisosi kanssa. Sairastaminen, kuolema tai muut traumaattiset tapahtumat ovat sellaisia joiden jälkeen on hyvä vaihtaa tai puhdistaa patja, sillä patjaan imeytyneet tunne-energiat saattavat vaikuttaa sinuun nukkuessasi alitajuntasi tasolla.


Sisäänkäynti

Sisäänkäynti on tärkeä, sillä se luo ensivaikutelman astuessamme sisään kotiin. On hyvä kiinnittää huomiota esineisiin tällä  alueella, koska sisäänkäynti vaikuttaa koko kodin tunnelmaan. Sisäänkäynti on hyvä paikka luoda positiivisia vertauskuvia. Inspiroiva kuva piristää ja ilahduttaa joka kerta kun saavut kotiisi. Hyvinvoiva kasvi etuoven lähellä luo positiivista energiaa. Jos haluat rakentaa kotialttarin niin etuoven läheisyydessä on paras paikka.


Päiväkirja

Harjoittaessasi tilan puhdistamista on hyödyllistä pitää päiväkirjaa. Voit kirjoittaa toiveitasi, pelkojasi, pettymyksiäsi ja havaintojasi siitä mikä on toiminut ja mikä ei. Päiväkirja voi myös toimia kuin ikkunana omaan alitajuiseen mieleesi. Usein unet, aavistukset ja lähes mitättömät havainnot voivat olla johtolankoja, jotka johdattavat mahtaviin löytöretkiin, jotka vain odottavat tulla huomatuksi. Päiväkirja on kuin portti, jonka kautta kaikki johtolangat voivat tulla näkyviksi tietoisuuteesi.


Nauraminen

Kuten sanonta kuuluu, nauru pidentää ikää. Tämä ei ole vain vanha sanonta. Sen takana on iso viisaus. Sydämestä kumpuava nauru voi puhdistaa tilan negatiiviset enrgiat nopeammin kuin mikään muu metodi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että nauru parantaa immuniteettia eli vastustuskykyä. Nauru voi täyttää tilan ilolla ja terveellisellä, virkistävällä energialla. Nauru voi hetkessä muuttaa masentavan ilmapiirin sellaiseksi jossa aurinko näyttää valaiseva kaikki nurkat - olkoon vaikka pilvinenkin päivä.


Space Clearing A-Z / Denise Linn (kirja on englanniksi)
Hankin kirjan Adlibris kirjakaupasta ja Denisen nettisivut löydät täältä.4 kommenttia:

Maireanna kirjoitti...

Noita periaatteita olen noudattanut vuosia ja kaikella on painoarvonsa. Kalusteiden siirto toi uutta puhtia, eteisen merkitys on esteetikkona minulle ykkösasia, päiväkirjaa kirjoitan,- aina, ja naurankin kuulemma paljon, vaikka totisuuttakin pakosti ilmenee..
Niillä eväillä on jaksanut.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Niin, nämä ovat varmaan sellaisia juttuja joita teemme usein ihan luonnostaan. Kaikki kalustesiirrot ja siivoaminen ovat kyllä virkistäviä toimintoja aina. Pakkohan joskus on totinenkin olla, välillä on auringon paistetta ja välillä sadetta. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Liiolii kirjoitti...

Minullakin on tämä kirja innostamassa... siivoamiseen! ;)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Liiolii, nimenomaan siivoamisesta siinä aika paljon on kyse, kun halutaan voida hyvin kotona...vielä on tekemistä, että kaikki turhat rojut katoaisi :)