.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Pyydä ja se annetaan -kortit * Esther ja Jerry Hicks


Kahden päivän jälkeen olen jo aivan lumoutunut näiden korttien sanomasta. Tiedän, että Esther ja Jerry Hicksiltä on myös kirja, joka minun on nyt myös hankittava. Pakassa on 60 korttia. Korttien viesti auttaa löytämään oman sisäisen voimani.

Kuvassa on korttilaatikon kannessa oleva kuva, joka löytyy myös korttina pakassa. Vapaasti suomennettuna viesti kuuluu näin:

Minulla on taito ohjata omia ajatuksiani.

Sinulla on mahdollisuus tarkkailla asioita niinkuin ne ovat tai kuvitella ne niinkuin haluaisit niiden olevan.
Minkä vaihtoehdon valitsetkin, niin ajatuksesi tuottavat sinussa värähtelyn (energian), joka määrää mihin kiinnität huomiosi ja olosuhteet sekä tapahtumat jotka sopivat yhteen värähtelysi kanssa.

*

Jokaisessa kortissa välittyy sama viesti. Me luomme jatkuvasti omaa todellisuuttamme ajatusten ja erityisesti tunteidemme kautta. Myös niiden ajatusten kautta joissa vastustamme jotain. Vastustaminen luo vahvan energian/värähtelyn tuohon asiaan. Oman elämäni esimerkki voisi olla pelko autolla ajamiseen liittyen tai murehtiminen siitä mitä kaikkea vikaa autooni voi tulla. Olen ajanut neljästi ulos tieltä, olen vaihtanut rikkinäisen renkaan, täyttänyt vajaata rengasta ja teettänyt useita korjauksia. Toki ajan paljon pitkän työmatkani vuoksi, mutta epäilen, että omat pelkoni ovat vahvistaneet tapahtumia. Ajaessani ulos tieltä olen kuullut oman sisäisen ääneni toteavan: "No, nyt se tapahtuu taas!" Päätin muuttaa ajatteluani. Minulla on nyt turvallinen olo matkustaessani. Ajatusten muuttaminen ei käy helposti eikä ihan päivässä, mutta kiinnittämällä huomiota siihen mitä sanoo ja ajattelee joka hetki voi muuttaa asioita vähän kerrallaan.

Otan vielä sattumanvaraisesti yhden kortin pakasta juuri nyt. Otan sen jokaiselle teistä, jotka luette tätä ja juuri siihen hetkeen jolloin tätä luette, olkoon se vaikka vuosien kuluttua.

Mitään ei tapahdu ilman että olisin itse kutsunut sitä

Kun ymmärrät vetovoiman lain, et ole koskaan yllättynyt kokemistasi tapahtumista,
sillä ymmärrät, että omien ajatteluprosessiesi kautta olet kutsunut sen kaiken luoksesi.
Mitään kokemusta elämässäsi ei voi tapahtua ilman että olet kutsunut sen ajatuksillasi.

*

Tätä kaikkea ei ehkä ole helppo heti hyväksyä, mutta vuosien mittaan olen huomannut oman ajatteluni  muuttaneen paljon omaa elämääni. Varsinkin sitä miltä elämäni tuntuu joka hetki. Se tuntuu hyvältä.

Tilasin kortit  Ask and It Is Given (Esther and Jerry Hicks) Adlibris kirjakaupasta. Samasta aiheesta on olemassa kirja Pyydä niin saat, sekä muitakin hyviä kirjoja, joita löydät Taivaankaaresta. Runotalon kaupassa on myynnissä voimapuutarhassa kuvaamiani voimakortteja.

2 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Aivan, itseni ulkopuolella ei ole ketään, jota voisin syyttää mistään, olkoon se miten vaikea, tai miten ihana asia tahansa. Kaikki, aivan kaikki olen itse itselleni tilannut, aikojen alussa, sielun tasolla. Muutos alkaa siitä, kun oivaltaa, että asia on näin. Itse uskon näin ja tämä on minulle totta.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Annikki, juuri näin. Kun tämän oivaltaa niin ymmärtää, että ainut jota jokainen meistä voi muuttaa on itseään ja sen muutoksen kautta kaikki ympärillä alkaakin näyttää aivan erilaiselta.