.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

torstai 4. helmikuuta 2016

Vuoden tavoitteet aarrekarttaanPäätin tehdä Runotalon vuosisuunnitelman tavoitteista aarrekartan, että minulla olisi yritykseni tavoitteet selkeästi näkyvillä joka päivä muistuttamassa siitä mikä on olennaisinta. Lehtiöön kirjoittamassani listassa olin valmiiksi numeroinut tavoitteeni. Tärkein oli ykkösenä ja sen piti näkyä kartassani vahvimmin ja kakkonen saisi seuraavaksi eniten tilaaa. Aion lisätä karttaan asioita, jos mieleeni  tulee myöhemmin tärkeitä juttuja. Isoin tavoitteeni on nettikaupan uudistaminen. Montako kertaa olen aloittanut ja tehnyt sitä? Nyt pidän tavoitteet kirkkaana mielessäni kartan avulla.
Minulla oli sopivia kuvia kerättynä pinterestissä ja vanhasta aarrekartasta siirsin pari hyvää kuvaa jatkamaan. Lopuksi kirjoitin lyhyitä lauseita, jotka lisäsivät kuviin selkeyttä. Tämän aarrekartan teossa ei mennyt kuin kolmisen tuntia. 

Hauskinta oli, että taas opin itsestäni uutta: Liimasin ensin valmiin runotalon kuvan paikoilleen. Ihmettelin miksi se ei tuntunut hyvältä. Se oli punainen talonpoikaistalo, samanlainen kuin runotalo ennen purkamista ja oikein kauniisti entisöity. Sitten minulla välähti, että enhän  minä halua punaista runotaloa. Haluan harmaan runotalon. Mistään ei löytynyt sopivaa kuvaa ja samassa muistin, että minulla on piirtämäni kuva. Leikkasin punaisen talon irti maisemastaan ja laitoin piirtämäni runotalon tilalle. Alkoi tuntua hyvältä ja oikealta. 

Aarrekartta tekee sen mikä sen on tarkoitus tehdä. Joudut tarkentamaan tavoitteitasi kun valitset sopivia kuvia. Kuvat tekevät kaikesta selkeämpää. 


Aarrekartan asiat siirtyvät nyt kalenteriini ja päivittäisin suunnitelmiini. Helmikuussa tärkeintä on sivuston uudistus eli annan sille eniten aikaani ja muut asiat odottavat. Näin aion edetä aarrekarttani tuella. Kartta järjestää varmasti asioita omalla tavallaan. Tiedän, että taikaa on luvassa.

Toivottavasti sait tästä ideoita miten voit tehdä aarrekartan omista tavoitteistasi.

PS Runotalon aarrekarttakurssin ja oppaan voit tilata täältä

Ei kommentteja: