.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

torstai 25. syyskuuta 2014

Taikavoima - Rhonda Byrne: Kiitollisuus


Lainasin kirjastosta Rhonda Byrnen kirjan Taikavoima. En tiennyt mitä kirja tarkalleen sisältäisi ja yllätyin iloisesti kun löysin kirjasta kiitollisuuden harjoitukset. Tämä on opaskirja, jossa on 28 päivän yksityiskohtaiset harjoitukset kiitollisuuden taikavoiman vahvistamiseksi.

Kolmen päivän jälkeen huomaan jo harjoitusten vaikutusten. Lisäksi niitä on mielestäni mukava tehdä. Suosittelen, että hankit tai lainaat kirjan. Tässä ensimmäinen perusharjoitus, että voisit itse kokeilla kiitollisuuden taikavoimaa.

1. Kirjoita heti aamulla listaan 10 asiaa, joista olet kiitollinen.
2. Kirjoita, miksi olet kiitollinen kustakin asiasta.
3. Lue lista läpi ja kun pääset kunkin kiitollisuuden aiheesi loppuun, lausu ääneen: Kiitos, kiitos, kiitos ja tunne niin syvää kiitollisuutta kuin suinkin voit.

Toista tätä harjoitusta 28 päivän ajan. Tulet huomaamaan vaikutuksen.


Olen aiemmin esitellyt lyhyesti myös Rhondan toisen kirjan nimeltä Voima täällä.

4 kommenttia:

Heli / Taikasaappaat kirjoitti...

Minulla on moni suositellut Rhonda Byrnen kirjoja, mutten ole niitä vielä yhtään lukenut. Laitan kirjastoon varauksia nyt heti. Kiitollisuusharjoitus kuulostaa hyvältä. Olen aiemminkin lukenut tuon tyyppisistä harjoituksista, mutten ole itse saanut toteutettua niitä systemaattisesti. Josko nyt kokeilisi?

RunoTalon Sari kirjoitti...

Tosi kiva, jos innostut kokeilemaan. Olisi kiva kuulla myöhemmin kokemuksiasi. Minulla on nyt kolmas päivä menossa ja siihen liittyvä harjoitus on vielä aloittamatta. Nyt on ryhdistäydyttävä, sillä tätä en halua jättää kesken :)

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

Tuohonkin kirjaan olisi hyvä tutustua :) Kiitos vinkistä :)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Ole hyvä, toivon, että tutustut ja huomaat saman kuin minäkin - toimii :)