.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

perjantai 10. toukokuuta 2013

Aarrekarttaillaanko yhdessä?Haluan uuden aarrekartan. Tahdon tarkentaa unelmiani, jotka ovat nyt toteutumassa. Vanhoissa kartoissa on asioita, jotka ovat nykytodellisuuttani. Hauskaa ja ihmeellistä on, että RunoTalon paikkakin näyttäisi toteutuvan kartan tyyliin eli metsälampi on lähellä.

Lampi ei sentään tule aivan ikkunan alle kuten kuvassa. 


Rakennuslupa on vielä varmistamatta, mutta muuten asia on päätettynä. Aarrekarttailu, visualisointi, kiitollisuus ja läsnäolo - siinä ovat mielestäni tärkeimmät konstit, joilla suunnistan unelmiini. Sinnikkyys on myös tarpeen.

Teen tänne juttusarjan siitä miten valmistan oman uusimman aarrekarttani. Ehkä tahdot lähteä mukaan? Aloitan viikon kuluessa. Tilaa kurssi nettipuodista niin saat minulta tarkat ohjeet tai seuraa aarrekarttavinkkejä. Ehkä oletkin jo käynyt aarrekarttakurssini ja tahdot aloittaa uudelleen alusta. Kenties kurssi on kesken ja tarvitset uutta vauhtia? Tervetuloa mukaani oli tilanteesi mikä tahansa. Tehdään tästä hyvä kesän aloitus. Aarrekarttailu piristää ja sen voi toteuttaa kesäfiiliksellä ulkonakin sään salliessa.

Tein tänään tiivistelmän Aarrekarttavinkkeihin bloggaajien aarrekarttailusta. Nyt on helppo käydä lukemassa erilaisista aarrekarttakokemuksista.

Tavataan pian aloituksen merkeissä!


2 kommenttia:

Maireanna kirjoitti...

Oi, pitäisiköhän minunkin pitkästä aikaa tehdä aarrekartta! Entisestä toteutui suurin osa.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kyllä kannattaa, tästä aarrekarttailusta tulee niin hyvä mieli :)