.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Unelman visualisointi malli


Yhä vain tulen tänne linkittämään juttuja, kun ovat niin aarrekartta-ajattelua hipovia. Kirjoitin juuri Runotalon blogissa jutun, jollaista suosittelen käyttämään mallina, jos haluatte saavuttaa jonkin unelmanne. Menette siihen hetkeen, jossa unelmanne on jo totta. Uskokaa siihen täysillä ja häpeilemättä.

3 kommenttia:

Jose Ramon Santana Vazquez kirjoitti...

...traigo
ecos
de
la
tarde
callada
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


COMPARTIENDO ILUSION


CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...
ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE THE ARTIST, TITANIC SIÉNTEME DE CRIADAS Y SEÑORAS, FLOR DE PASCUA ENEMIGOS PUBLICOS HÁLITO DESAYUNO CON DIAMANTES TIFÓN PULP FICTION, ESTALLIDO MAMMA MIA,JEAN EYRE , TOQUE DE CANELA, STAR WARS,

José
Ramón...

Irja Viirret kirjoitti...

Miten hieno ajatus, ok nyt uskon:)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Mustis, ymmärsitköhän tuon Josen viestin, sillä minä en edes kääntäjän avulla pystynyt ymmärtämään kunnolla...siinä oli jotain hienoa :)

Unelman visualisoinnista, huomasin, että todella tehokas keino on laulaa niillä sanoilla, joilla oma unelma on totta. Laulaminen on tehokasta. Vuosi sitten lauloin ja nyt huomasin, että se kaikki on totta. Joskus unelmat toteutuvat vain eri tavalla kuin mitä ajatteli. Niin, varmasti minun Runotalonikin, se toteutuu, mutta millaisena? Ehkä se on paljon enemmän kuin ikinä pystyn kuvittelemaan :)