.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

lauantai 7. tammikuuta 2012

Kutsu yhteiseen aarrekarttakokeiluun


KUTSU

Voit olla Runotalon aarrekarttakurssilainen nykyinen tai jo valmistunut tai kuka tahansa, joka on kiinnostunut toteuttamaan oman unelmansa tai tavoitteensa aarrekartan avulla. Kutsun sinut mukaan kokeilemaan yhdessä aarrekartan tehoa ja voimaa.

Olen huomannut, että vaikein vaihe aarrekarttailussa on varsinaisen kartan tekeminen. Kaikki muu onnistuu vielä aika helposti. Aion aloittaa täällä kokeilun, jossa teen uuden Runotalo-unelmaani kuvaavan kartan. Toivon, että siitä olisi hyötyä tämän blogin lukijoille, kurssilaisille ja muille tänne löytäville.

Voit olla mukana kommentoimalla ja kertomalla omia ajatuksiasi aarrekarttailusta. Toki voit olla mukana vain seuraamalla mitä täällä tapahtuu.

Tavoitteeni on, että uusi kartta lähtisi valmistumaan viimeistään helmikuun alussa. Nyt en tee enää pohjatyötä tunnelmakartan muodossa, sillä olen tehnyt sen jo niin monesti ja uskon jo tietäväni mitä haluan. Aarrekarttakurssilla on paljon tehtäviä, jotka auttavat selvittämään omia todellisia sydämen toiveita, joten jos tarvitset selkeytystä ensin niin voit tilata oman kurssin nettikaupasta tai tutustua täällä blogissa olevaan materiaaliin.

Lähden ensi viikolla talvilomalle, mutta palaan tänne pian lomani jälkeen ja sitten lähdetään tosissaan liikkeelle. Jätä kommenttia, jos olet mukana tekemässä omaa karttaasi ja toteuttamassa unelmaasi.

6 kommenttia:

TuijaH. kirjoitti...

Minä ilmoittaudun mukaan!
Töissä ei homma ole edistynyt mutta itse tarvitsen nyt jotain konkreettista että pääsen tästä "motista" eteenpäin. :D

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Mukana ollaan, täällä jo leikellään kuvia oranssia kartonkia täyttämään ja hahmotellaan unelmia!! :) Lämmin virtuaalihalaus täältä Ranskasta ja antoisaa ja ihanaa uutta vuotta!

Marie D. Tiger kirjoitti...

Joo, mukana olen! Siitä onkin aikaa kun olen tehnyt edellisen aarrekartan. :) Marie

RunoTalon Sari kirjoitti...

Hei, huisin hauskaa, että olette mukana! Tähän porukkan sopii ja mukavaa kun voidaan olla millä puolella maapalloa tahansa :) Virtuaalituki kulkee ja yhdistää meitä.

Täytyy alkaa valmistautua. Silmät avoinna niin sopivia kuvia alkaa tupsahdella vastaan ja pohjapahvin hankintaan, jos ei sitä jo ole.

Lomani alkaa tulevan viikon torstaina, matkaan afrikkaan viikoksi - siellä onkin hyvät tunnelmat valmistautua aarrekarttailuun.

Hienoa, että olette mukana. Iloisesti tervetuloa teille kolmelle. Nyt meitä on siis jo neljä aarrekarttailijaa :)

Blogin kirjoittajat kirjoitti...

Hei!

Olen myös ajatellut tehdä uuden aarrekartan, mutta aina se vain siirtyy ja siirtyy.

Olen tehnyt aarrekartan kerran aikaisemmin ja se auttoi toteuttamaan suuren unelmani. Asun nyt täällä maalla omassa punaisessa mökissäni ja elän todeksi unelmaani.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Onpa mukavaa saada tietää unelmasi toteutuneen, se on tosi hienoa! Kiitos kun kerroit. Minulla on nykyään aina jokin aarrekartan tapainen juttu menossa. Nyt olen kirjoittanut unelmaani todeksi. Aion kertoa siitä pääblogissani Runotalossa kunhan ehdin.

Toivottavasti saat pian uuden aarrekartan tehdyksi, ainahan on jotain uusia unelmia toteutettavaksi. Uskon aarrekarttaan 100% - se vaan toimii!