.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Apua enkeleiltä - Diana Cooper


Selailin aamulla netistä löytyviä meditaatioita youtubesta ja lopulta päädyin kuuntelemaan Diana Cooperia. Hän on tunnettu yhteydestään enkeleihin. Päätin kokeilla avun pyytämistä enkeleiltä ja tunnen, että se todella toimii.

Tämä ei ehkä liity suoranaisesti aarrekarttailuun, mutta on hyvin saman tapainen asia. Pyydä niin saat. Ymmärsin, että enkelit eivät voi toimia ilman meidän pyyntöämme, kun meillä on vapaa tahto valita itse haluamamme. Pyysin tänään ajatuksissani apua yleisellä tasolla eli en varsinaisesti mihinkään tiettyyn asiaan ja päivän mittaan aloin olla innoissani, kun niin moni asia järjestyi ihmeellisellä tavalla. Ehkä aamuisella enkelimeditaatiolla oli vaikutuksensa? Tunnen, että ainut vaikeus on se, että muistaisin enkeleiden olevan olemassa ja auttamassa. Nyt yritän muistaa.

Tässä linkki Diana Cooperin sivuille sivuun, jossa voit arpoa itsellesi päivän kortin opastuksineen. Sivut ovat englanniksi. Diana Cooperilla on paljon hyviä kirjoja, joista itselläni on kirja nimeltä Hieman henkisistä laeista.

2 kommenttia:

Jenny B-H kirjoitti...

Hassua, enkelit ovat olleet täälläkin ajatuksissani taas enemmän. Kuuntelin keskiviikkoaamuna Kirsi Rannon haastattelua radiosta kun ajoin työhuoneelleni, ja hän kertoi enkeliyhteyksistään. Itse siitä innostuneena aloin myös pyytää heiltä taas apua ihan arkipäiväisissä asioissa, ja kas, hommat ovat hoituneet. Tänään esimerkiksi järjestyi parkkipaikka keskustasta siskoni oven edestä, missä ei ikinä ole vapaata :)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Jenny, taisin jokin aika sitten katsoa Kirsin haastattelun televisiosta, se oli hyvä. Kiva kuulla, että hommat hoituvat. Ihania arjen apulaisia ovat enkelit :)