.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Voima / Rhonda Byrne


Sain äidiltäni syntymäpäivälahjaksi The Secret kirjan kirjoittajan Rhonda Byrnen uuden kirjan nimeltä Voima. Minä joka olen kiinnostunut voimautumisesta niin monelle tapaa olen lukenut kirjaa innolla. Pidän kirjasta paljon. Takakannessa lukee seuraavasti:

"TARKOITUS ON, ETTÄ SINULLA ON SUURENMOINEN ELÄMÄ!

Tässä kirjassa haluan viitoittaa sinulle tien suurenmoiseen elämään. On paljon sellaista, mitä sinun tulee tietää elämästä, ja se kaikki on hyvää. Se on ilmiömäistä!

Elämä on verrattomasti mutkattomampaa kuin kuvittelet, ja kun opit tuntemaan elämän toimintatavat sekä sisälläsi piilevän Voiman, voit kokea elämän lumon täydellisimmillään - ja silloin elämäsi on suurenmoista!

On aika aloittaa matka lumoavaan elämään."

Lisätietoa Voimasta (The Power)

7 kommenttia:

Maireanna kirjoitti...

Aion ostaa tuon kirjan heti kun se eteeni tupsahtaa..

RunoTalon Sari kirjoitti...

Anna, arvelen, että se kohta tupsahtaa. Suosittelen, kirjan kuvatkin ovat todella kiehtovia.

Anonyymi kirjoitti...

Lainasin kirjan juuri kirjastosta. Aivan ihana :) Aion hankkia kirjan myös itselleni.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Lainasin jokin aika sitten tuon kirjan työkaverille, joka kaipasi vahvistusta. Hän totesi myös, että hankkii kirjan itselleen omaksi. Myös The Secret - kirja on hyvä kirja, samoja asioita sivuava. Mukavaa, että jätit kommentin. Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Ostin myös tämän kirjan äidilleni joululahjaksi, toivottavasti hän saisi voimaa tästä ja näkisi maailmaa valoisammin silmin.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Uskon, että olet löytänyt hyvän lahjan tästä kirjasta. Tätä ei ole pakko lukea kokonaan kerralla vaan voi selailla ja avata sieltä täältä ja löytää aina jotain uutta itselleen. Toivotaan, että voima välittyy vahvana ja tuo valoisuutta.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Lisään tähän tiedoksi, että syksystä 2012 lähtien olen järjestänyt Runotalon voimakursseja. Lisätietoja löydät täältä

http://runotalo.net/verkkokauppa/tuotteet/22

tai tämän sivun marginaalin voimakurssilinkistä.