.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

torstai 17. helmikuuta 2011

Vastauksia omasta sisimmästä?


Aarrekarttamaailmassa elävällä ihmisellä on monia halpoja huveja. Ainakin itselläni, sillä uskon, että tämä maailmamme on paljon ihmeellisempi ja taianomaisempi kuin äkkiseltään luulisi.

Ajan paljon autolla ja hyvää ajankulua on musiikin kuuntelu radiosta. Joskus tunnen, että laulun sanat tulevat kuin vastauksena kysymyksiini ja ajatuksiini. Tänään se taas tapahtui ja erityisen voimallisesti. Radiosta tuli Antti Tuiskun laulu, joka kertoo rakkaudesta kuten useimmat laulut. Tällä kertaa kuulin laulun aivan uudesta näkökulmasta. Tunsin, että minun sisimpäni puhui minulle. Ihan kuin olisin kohdannut, tunnistanut ja löytänyt itseni ajaessani pimeydessä paukkupakkasessa. Nyt tuon laulun sanat ovat minulle ikuisesti kaunis viesti omalta sielultani - muistutus siitä, miten tärkeää on rakastaa itseäni ja olla läsnä.

Ehkä voit löytää itsellesi saman kauniin viestin kuin minäkin. Varmasti on useita lauluja, jotka puhuvat meille kun kuuntelemme ja saamme uutta, ihmeellistä voimaa.

Ei kommentteja: