.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

perjantai 22. lokakuuta 2010

Onnellisella ihmisellä on projekti

Tänään kahvitauolla huomioni kiinnitti uusimmassa Evita lehdessä oleva juttu:

Suunnittele jo kevättä

Unohda hetkeksi Carpe diem -ajattelu. Siis se jatkuva kehotus pysähtyä hetkeen ja lopettaa tulevaisuuden pohtiminen. Se ei pidä täysin paikkaansa, sillä ihmiselle tekee hyvää myös suunnitelmien tekeminen ja niihin sitoutuminen.

Etsi käsiisi onnellinen ihminen, niin löydät samalla ihmisen, jolla on projekti, sanookin amerikkalainen psykologi Sonja Lyobomirsky.

Kun projekti keskittyy mielihyvään tai henkiseen kasvuun eikä rahan tavoitteluun, se tuo mukanaan onnellisuuden. Varsinkin kun sitoudut siihen ja edistät sitä pienin välitavoittein.

Kun syysiltana käperryt sohvannurkkaan, kuulostele itseäsi: mitä haluaisit tehdä keväällä. Jos hartain toiveesi on silloin puhua ranskaa Pariisin-matkallasi tai juosta kymmenen kilometriä, lyö itsesi kanssa kättä päälle. Tavoitteen toteuttaminen pitää sinut onnellisena koko talven.

Evita No 9/ Mari Karsikas

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi on. Mulla on nyt suuri projekti menossa ja tunnen pitkästä aikaa eläväni. Ja olen onnellinen - siitäkin huolimatta, että tulevaisuus on täysin epävarma.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Samoin koen minäkin. Tärkeintä on olla matkalla, niinhän sitä sanotaan. Nautitaan matkastamme :)