.

.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

tiistai 24. elokuuta 2010

Tiedänkö mitä haluan - oikeasti?

Aarrekarttani valmistumisessa tuli seinä vastaan. Juuri näin se menee: kun voisin saada mitä tahansa niin en löydä mitään mitä todella tahtoisin. Olen selaillut lehtiä enkä löydä kuvaa unelmakodistani. Voisinko löytää edes pieniä osia siitä? Ehkä netistä? Jatkan vielä etsintää sinnikkäästi tai oikeastaan minun on keksittävä mitä oikeasti haluan.

Päätin tehdä useamman täsmäkartan. Ehkä voisin tehdä oman hyvinvointikarttani ensin. Se ainakin tuntuu ajankohtaiselta, kun on flunssassa ja selkävaivoja. Päätän nyt ryhdistäytyä, joten eiköhän tänne kohta löydy kuvia uutukaisesta aarrekartastani.

3 kommenttia:

-Asta- kirjoitti...

"Helpottavaa" lukea, että sinullakin on hieman hankalaa. Olen ajatellut, että mikä nyt? Olen kartasta ihan innoissani, mutta mieli nykii, eestaas, enkä pääse etenemään kartassani. Pohdin kyllä paljon ja mietin karttaa. No hyvin valmistellen, tulee hyvää jälkeä, oikein hyvää;)

RunoTalon Sari kirjoitti...

No, ei ole helppoa ei. Jos tämän tekisikin tuosta vain, mutta kun nyt pitää olla ihan tosissaan ;)

RunoTalon Sari kirjoitti...

Juu, ja minustakin on kiva kuulla, että sinullakin on samaa veivausta. Kyllä me vielä tästä edetäänkin, tyyntä myrskyn edellä vai onko tämä myrskyä ennen tyyneyttä, ehkäpä.